Glamours daghoroscoop: zondag 24 maart

Als je je vandaag fysiek wat minder voelt, trek er dan op uit

Leaf, Illustration, Space, Games,
Sandra de kuiper

Glamours astroloog stelt iedere dag – gratis en voor niks – jouw horoscoop op. Benieuwd wat de sterren vandaag voor jou in petto hebben? Zoek je sterrenbeeld op en lees mee.

Boogschutter
22 november tot 21 december

De liefdesplaneet staat nog gunstig voor jou. Kleed je leuk aan en laat zien dat je er bent want flirten is iets wat echt bij de boogschutter hoort. Zorg dat je hunkering oproept bij je geliefde of bij een leuke flirt.

Kreeft
21 juni tot 22 juli

Een goede kans dat je vandaag een oude geliefde tegenkomt. Het doet je wel wat maar vergeet vooral ook niet wat er toen verkeerd ging én wat je eventueel nu hebt opgebouwd.

Leeuw
23 juli tot 22 augustus

Trek er samen op uit en laat even alles achter je. Zorg vooral dat je niet onder de mensen hoeft te zijn, waar je toch al geen zin in hebt. Vervul de behoefte aan intimiteit en lust.

Maagd
23 augustus tot 22 september

Je voelt een tinteling van opwinding door je heen gaan en je weet wie en bovendien wat je wilt. Dus sla toe en wees vooral niet verlegen, wees vandaag de wilde Maagd.

Ram
21 maart tot 19 april

Als je je vandaag fysiek wat minder voelt, trek er dan op uit. Ga de natuur in en geniet samen met iemand van de stilte en de rust die dat geeft. Dit voed je motor.

Schorpioen
23 oktober tot 21 november

Trek eropuit en wees even een paar uurtjes alleen om zo alle indrukken die je hebt opgedaan een juiste plek te kunnen geven. Hierdoor creëer je weer ruimte voor je geliefden.

Steenbok
22 december tot 19 januari

Mogelijk heb je gisteren goed gefeest en mocht je nu nog steeds met een leuk persoon of je geliefde samen zijn, maak er dan een gezellige after-party van. Wees even helemaal los.

Stier
20 april tot 20 mei

Er kan iemand zijn die heimelijk over jou roddelt. Ga niet met je rechtvaardigheidsgevoel hierop in maar laat het van die ander zijn. Het waait weer over.

Tweelingen
21 mei tot 20 juni

Jij kunt overstelpt raken door liefdesgevoelens en jouw hunkering om samen met iemand te zijn, kun je vandaag zeer sterk beleven. Zorg dat je iemand hebt om al je lusten mee te vieren.

Vissen
19 februari tot 20 maart

Zoek de stilte op en neem de tijd om alles te doorleven zodat je je weer leeg en ontspannen kunt voelen. Want er breekt een intense week aan, één waarin je je haaientanden moet laten zien.

Waterman
20 januari tot 18 februari

Doe het lekker rustig aan vandaag en geniet als het kan van de rust maar bovenal van de tijd die je met anderen kunt delen. Zorg ook voor quality time voor je geliefde.

Weegschaal
23 september tot 22 oktober

De liefdesplaneet staat voor jou zeer gunstig. Je bent van nature al iemand die de ander weet te behagen, dus betover die ander met jouw innemendheid en verleidingskunst.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Feel Good