Glamours daghoroscoop: maandag 25 maart

Go with the flow en laat je niet gek maken door je omgeving

Games, Gesture,
Glamour

Glamours astroloog stelt iedere dag – gratis en voor niks – jouw horoscoop op. Benieuwd wat de sterren vandaag voor jou in petto hebben? Zoek je sterrenbeeld op en lees mee.

Boogschutter
22 november tot 21 december

Je bent vandaag in een gevoelige bui en je verlangt naar een goed gesprek met een vertrouwd persoon. Zoek een goede vriendin op zodat je je gevoelens kunt spiegelen.

Kreeft
21 juni tot 22 juli

Dit is een dag waarop je de juiste keuzes moet maken. Ga je voor jezelf of kies je toch voor de middenweg en probeer je het de anderen naar de zin te maken? Blijf je gevoelens trouw.

Leeuw
23 juli tot 22 augustus

Voor jou is het een tijd van hard werken waarbij je steeds gedwongen wordt om nog meer verantwoordelijkheden te dragen. Zorg dat je je vrij en onafhankelijk blijft voelen.

Maagd
23 augustus tot 22 september

Neem vanavond de tijd voor ontspanning, laat het bad vol lopen en houdt je telefoon buiten handbereik. Niets moet, neem de tijd om te ontspannen en kom tot jezelf.

Ram
21 maart tot 19 april

Je beleeft wat tegenstrijdige gevoelens van binnen en het liefst wil je thuis blijven maar de kans is klein dat je dan iemand tegenkomt die jouw de nodige energie geeft.

Schorpioen
23 oktober tot 21 november

Heb geloof in jezelf en kijk niet te veel de kat uit de boom. Kortom, wees niet te veel bezig met wat anderen van jou vinden. Dat hoor je vanzelf wel. Doe wat je moet doen.


Steenbok
22 december tot 19 januari

Vandaag kan er op het mentale vlak veel van jou gevraagd worden. Blijf dichtbij jezelf zodat je doet wat je kan en niet wat je moet. Zorg dat je niet te veel op je schouders neemt.

Stier
20 april tot 20 mei

Jij voelt je wat gespannen en niet geheel in harmonie met je omgeving. Je hebt momenteel wat meer rust nodig dus geef hieraan toe. Kruip tegen je geliefde aan en voel je veilig.

Tweelingen
21 mei tot 20 juni

Wie weet heb je vandaag verplichtingen waar je tegenop ziet. Weet dan dat je straks weer vertrouwd naar je eigen huisje kunt waar je je harmonie en vrede kunt vinden.

Vissen
19 februari tot 20 maart

Go with the flow en laat je niet gek maken door je omgeving. App een goede vriendin om er een gezellige avond mee door te brengen waardoor je even je zinnen kunt verzetten.

Waterman
20 januari tot 18 februari

Jij voelt je ontspannen en in harmonie met je omgeving. Je hebt momenteel veel liefde in je dus ‘strooi’ dat uit over de mensen in jouw omgeving. Pluk de sterren van de hemel.

Weegschaal
23 september tot 22 oktober

Jij weet in deze tijd menig blik te vangen en het flirten gaat jou dan ook met groot gemak af. Een goede dag om lijntjes uit te zetten op je werk. Mensen doen nu snel iets voor jou.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Feel Good