Glamours daghoroscoop: dinsdag 26 maart

Wat hebben de sterren vandaag voor jou in petto?

Gadget, Smartphone, Technology, Ipad, Electronic device, Communication Device, Cellular network, Electronics, Portable communications device, Mobile phone,
Glamour

Glamours astroloog stelt iedere dag – gratis en voor niks – jouw horoscoop op. Benieuwd wat de sterren vandaag voor jou in petto hebben? Zoek je sterrenbeeld op en lees mee.

Boogschutter
22 november tot 21 december

Veel van wat je nu doet, heeft een belangrijke input op jouw toekomstige sociale leven. Je kunt nu een basis leggen voor iets goeds op je de ladder van jouw carrière.

Kreeft
21 juni tot 22 juli

De kriebels gaan nogal tekeer in jou waardoor je te pas en te onpas signalen kunt uitzenden. Zorg dat je niet de verkeerde personen aantrekt.

Leeuw

23 juli tot 22 augustus

Organiseer met een stel vrienden een gezellig etentje en een leuke avond waarbij je plezier kunt maken en de liefde op de hak kunt nemen. Even stoom afblazen en serieus zijn, zal je goed doen.

Maagd
23 augustus tot 22 september

Sport die stress er vanavond uit en ga onbevangen iets drinken met je vrienden. Laat even alles voor wat het is zodat jij toe kan komen aan ontspanning en rust.

Ram

21 maart tot 19 april

Spring vanavond eens lekker uit de ban en sta het plezier toe. Het is de hoogste tijd. Even geen serieuze zaken maar een fijne avond met geliefden geeft je nu goede energie.

Schorpioen

23 oktober tot 21 november

Zorg dat je vanavond met je geliefde bent. Sluit je samen af van de wereld. Zorg dat je weer op de hoogte bent van elkaars ins en outs. Zo zullen jullie je weer echt samen voelen.

Steenbok
22 december tot 19 januari

Je voelt de vlinders weer in je buik, je bent sentimenteel en romantisch. Kortom, trek je stoute schoenen aan en maak een romantische afspraak met je lief voor vanavond.

Stier
20 april tot 20 me

Emotioneel zit jij vandaag goed in je vel. Zorg dat je geen moeilijke mensen aantrekt, zij denken misschien dat ze jou voor hun karretje kunnen spannen.

Tweelingen
21 mei tot 20 juni

Jij belandt in een periode waarin je wat meer behoefte krijgt aan zingeving. Zoek de dingen op die jou ook werkelijk gevoelsmatig raken. Je hebt meer dan anders behoefte aan harmonie.

Vissen

19 februari tot 20 maart

Vandaag kan door een onverwachte gebeurtenis je gevoelswereld volledig op z’n kop gezet worden. Loop daar niet voor weg. Verander in een piranha en kom voor jezelf op.

Waterman

20 januari tot 18 februari

Jij hebt vrienden om je heen nodig die dicht bij jou staan, maar zorg wel dat zij geen substituut voor jouw liefdesgevoel worden. Zorg ook goed voor je geliefde in deze tijd.

Weegschaal

23 september tot 22 oktober

Stap een keer af op die collega, wie weet is hij/zij echt zo leuk als jij denkt en zit er een gezellig date aan vast. Of wordt het gewoon een echte vriendschap? Who knows...

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Feel Good