Glamours daghoroscoop: woensdag 27 maart

Breng de avond niet alleen door

Moon, Space, Celestial event, Astronomical object, Astronomy, Illustration,
Glamour

Glamours astroloog stelt iedere dag – gratis en voor niks – jouw horoscoop op. Benieuwd wat de sterren vandaag voor jou in petto hebben? Zoek je sterrenbeeld op en lees mee.

Boogschutter
22 november tot 21 december

Breng de avond niet alleen door. Nodig iemand uit en maak er met diegene een leuke avond van waarin veel gelachen kan worden. Hierdoor zal alles weer even onbelangrijk lijken.

Kreeft
21 juni tot 22 juli

Natuurlijk kun je niet elke dag op jacht en misschien is ‘t goed om vandaag een rustig dagje voor jezelf te creëren en op die manier even bij te tanken.

Leeuw

23 juli tot 22 augustus

Jij bent niet echt in een kletsstemming. Jij wilt je hartstocht fysiek kunnen uiten en die moeilijke gesprekken ben je eigenlijk wel wat zat. Zorg dat je liefje jou begrijpt.

Maagd
23 augustus tot 22 september

Als het goed is zit je vandaag beter in je vel. Je kunt afstand houden van mensen die je irritant vindt. Hierdoor kun je open staan om het vanavond weer fijn te hebben.

Ram

21 maart tot 19 april

Je voelt je vandaag misschien een beetje uitgedaagd door iemand waar je normaal gesproken niets mee hebt. Is het seksueel of vriendschappelijk? Moet je er iets mee?

Schorpioen

23 oktober tot 21 november

Vandaag kunnen er wat stribbelingen zijn met mensen waar je wel mee op moet trekken. Besef goed dat dit niet je echte vriendinnen zijn en laat het gewoon van je afglijden.


Steenbok

22 december tot 19 januari

Je zit goed in je vel en de mensen reageren meegaand op jou. Waar jij loopt, val je op dus aan aandacht geen tekort vandaag. Gebruik deze kracht op je werk om iets te bereiken.

Stier
20 april tot 20 me

Laat je verlangens niet te veel de kop indrukken, dat kan bij jou een nogal fysieke impact hebben. Je wordt dan mat en gevoeliger voor allerlei kwaaltjes.

Tweelingen
21 mei tot 20 juni

Het is een mooie dag om te verlangen naar je geliefde. Er huist nu veel warmte en liefde in jou. Vandaar dat het een mooie tijd is om verdieping in je liefdesleven te vinden.

Vissen

19 februari tot 20 maart

Vandaag kun je een sterk verlangen hebben om er even tussenuit te breken. Je wil je vooral vrij voelen en even niet zoekende zijn. Zorg dat je alleen met je geliefde bent.

Waterman

20 januari tot 18 februari

Jij kunt je seksueel uitgedaagd voelen en je trots wil zich niet laten kennen. Ga desondanks niet de sterke, onafhankelijke vrouw uithangen. Wees zuinig op wat je hebt.

Weegschaal

23 september tot 22 oktober

Laat vandaag je tanden zien. Als je het gevoel hebt dat weer 'die ene persoon' jou dwarszit wees dan niet bang. Mondeling ben jij vaak toch sterker, jij kilt met lieve woorden.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Feel Good