Glamours daghoroscoop: donderdag 28 maart

Jij bent vandaag emotioneel en dat kan jou wat melancholiek maken

Illustration, Graphic design, Games, Space, Animation, Basketball,
Glamour

Glamours astroloog stelt iedere dag – gratis en voor niks – jouw horoscoop op. Benieuwd wat de sterren vandaag voor jou in petto hebben? Zoek je sterrenbeeld op en lees mee.

Boogschutter
22 november tot 21 december

Je bent vandaag wat meer naar binnen gericht. Misschien is dit ook wel goed, dan kunnen de anderen ook dichterbij jouw innerlijk komen. Zo kan er echt contact ontstaan.

Kreeft
21 juni tot 22 juli

Jij bent vandaag bijzonder emotioneel, dat kan jou wat melancholiek maken. Zorg dat je vanavond onder goede vrienden bent. Even lekker huilen of zwijmelen bij een film zal je goed doen.

Leeuw

23 juli tot 22 augustus

Het is geen tijd om te inhalig te zijn en af te wachten wat anderen doen. Geef vanuit jezelf en bespreek je verlangens. Neem het initiatief op zo’n manier dat ook de ander vrij is in zijn keuze.

Maagd
23 augustus tot 22 september

Ga lekker shoppen, uit eten met een goede vriendin en zorg dat je liefje vanavond thuis op je wacht om zo de dag helemaal fantastisch af te kunnen sluiten.

Ram
21 maart tot 19 april

Ook al staat de liefdesplaneet gunstig, houd dan toch een beetje je financiën in de gaten. Je hebt nu extra behoefte aan nieuwe spulletjes. Zeker dure spullen lonken nu.

Schorpioen
23 oktober tot 21 november

Ga vanavond samen met een vriendin lekker shoppen, kroegje pakken en mooie mensen kijken waardoor alles weer even lekker luchtig is. Vermijd vandaag moeilijke gesprekken.

Steenbok
22 december tot 19 januari

Sta open voor nieuwe ervaringen en zoek het niet in het oude en bekende. Wie weet kom je iemand tegen met een hele ander achtergrond dan jijzelf. Durf open te staan.

Stier
20 april tot 20 mei

Je kunt op het gevoelsmatige vlak wat tegengas krijgen. Je kunt je iets te nuchter opstellen waardoor de mensen om je heen zich wat minder gezien voelen door jou.

Tweelingen

21 mei tot 20 juni

Er hangt een gloed van jeugdigheid om jou heen en dat geeft je iets sensueels. De onschuld die je nu uit kunt stralen, kan anderen een twinkeling in de ogen brengen.

Vissen
19 februari tot 20 maart

Je weet vandaag heel goed onder woorden te brengen wat je wil. Je bent helder in je uitleg. Zorg dat je in deze dagen belangrijke dingen bespreek. Je geest is helder en alert.

Waterman
20 januari tot 18 februari

Je bent in een wat opstandige stemming, ga er lekker met je vrienden op uit. Het zal een verhelderende uitwerking op je hebben. Jouw drang om onder geliefde mensen te zijn, is groot.

Weegschaal

23 september tot 22 oktober

Dit is een uitstekende dag om met je vrienden te delen. Ga lekker eten en praten over de liefde en dat waarvan jij droomt. Met een goed glas wijn komen de tongen wel los.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Feel Good