Glamours daghoroscoop: vrijdag 29 maart

Bijna weekend, zorg dat je je plannen klaar hebt!

Technology, Gadget, Electronics, Electronic device, Games,
Glamour

Glamours astroloog stelt iedere dag – gratis en voor niks – jouw horoscoop op. Benieuwd wat de sterren vandaag voor jou in petto hebben? Zoek je sterrenbeeld op en lees mee.

Boogschutter
22 november tot 21 december

De Boogschutter staat bekend om zijn provocerende karakter. Je hebt wel zin om vanavond op pad te gaan een beetje uit te dagen en te flirten. Het hoeft voor jou immers niets te betekenen.

Kreeft
21 juni tot 22 juli

Voor jou is dit een goede avond om op zoek te gaan naar iemand die jij leuk vindt. Je straalt liefde uit dus toon jezelf. Laat je liefhebben door iemand die je echt vertrouwt.

Leeuw

23 juli tot 22 augustus

Pas vanavond een beetje op als je uit gaat. Als Leeuw sta je nu snel in de picture, maar daar heb je nu niet zo’n behoefte aan. Zorg dat je je niet gaat storen aan anderen.

Maagd
23 augustus tot 22 september
Bijna weekend, zorg dat je je plannen klaar hebt hiervoor. Belangrijk is dat je weinig afspraken maakt en vermijd de feestjes waar je stomme mensen tegen komt.

Ram
21 maart tot 19 april

Als het goed is durf jij je wereld te vergroten en sta je opener tegenover het onbekende want daar liggen dit weekend nieuwe uitdagingen. Doe iets nieuws, iets onverwachts!

Schorpioen
23 oktober tot 21 november

Laat je niet provoceren vandaag maar reageer ook niet te stellig en vasthoudend op zaken die door de ander als anders ervaren worden. Probeer flexibel te blijven.

Steenbok
22 december tot 19 januari

Normaal ben je niet zo uitbundig maar vandaag ben je dat zeker wel als je met je geliefde of vrienden bent. Gooi de lasten van deze week van je af.

Stier
20 april tot 20 mei

Wees vanavond extra voorzichtig want je kunt op weerstand stuiten van iemand van je eigen geslacht. Advies? Weet met wie je wat aanpapt. Zorg dat je afstand houdt.

Tweelingen

21 mei tot 20 juni

Spreek je verlangens uit en zorg voor een spannende tijd. Je zult los daarvan merken dat het niet alleen je liefdesleven prettiger maakt maar ook de contacten met anderen weer een boost geeft.

Vissen
19 februari tot 20 maart

Jij kan vandaag de motor zijn om te zorgen dat je een fijne avond met je geliefden hebt. Laat hen genieten waardoor ook jij gevoed wordt door hun warmte en liefde.

Waterman
20 januari tot 18 februari

Je zit niet zo lekker in je vel. Zorg dus dat je vandaag geen beslissingen neemt waar je, door je eigenwijsheid, niet meer op terug kunt komen. Je kunt soms te eigenzinnig zijn.

Weegschaal

23 september tot 22 oktober

Er is iemand die jou gevoelsmatig onzeker kan maken, wat kan komen doordat hij of zij emotioneel op jou reageert. Dit kan best vervelend zijn dus tel tot drie voordat je reageert.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Feel Good