Glamours daghoroscoop: woensdag 3 april

Grote kans dat iemand, met wie je al contact hebt, probeert je te versieren

Moon, Space, Celestial event, Astronomical object, Astronomy, Illustration,
Sandra de Kuiper

Glamours astroloog stelt iedere dag – gratis en voor niks – jouw horoscoop op. Benieuwd wat de sterren vandaag voor jou in petto hebben? Zoek je sterrenbeeld op en lees mee.

Boogschutter
22 november tot 21 december

Er is een goede kans dat iemand, met wie je al contact hebt, probeert jou te versieren. Blijf tactvol, mocht je deze persoon willen afwijzen. Je weet dat je soms heel bot kunt zijn.

Kreeft
21 juni tot 22 juli

Wat jou deze tijd op kan leveren is een grote groei in je zelfvertrouwen. Je ziet dat je gewaardeerd wordt en dat je beter over komt. Je roept bewondering op door je sterke gevoelswereld.

Leeuw
23 juli tot 22 augustus

Jij bent niet echt in een kletsstemming maar je doet er niet goed aan om je af te zonderen. Soms moet je erkennen dat je niet alles alleen kunt. Zelfs een Koningin heeft steun nodig.

Maagd
23 augustus tot 22 september

Jij bent van nature al wat nerveus en piekerig en dat wordt in deze dagen wat versterkt. Schaam je daar niet voor, het heeft ook zijn charme, misschien is jouw lief daar wel voor gevallen.

Ram
21 maart tot 19 april

Soms moet jij je energie kwijt kunnen door op een zeer fysieke manier diep te gaan. Zorg dat je vandaag deze fysieke grenzen tegenkomt en zo tot je eigen diepe kern doordringt.

Schorpioen
23 oktober tot 21 november

Natuurlijk wil je dat er ook lol getrapt wordt. Tenslotte moet het verlangen naar de liefde geen kruistocht worden van pijnlijke ervaringen. Laat de liefde naar jou komen.

Steenbok
22 december tot 19 januari

Als je vandaag een leuke flirt tegenkomt, maak je dan niet verantwoordelijk voor of het iets gaat worden maar laat de dingen gewoon gebeuren. Geniet van de aandacht!

Stier
20 april tot 20 mei

Een Stier is een genotzuchtig wezen of het nu gaat om eten, drinken of seks. Gun jezelf vandaag op dit vlak een klein feestje en vier het leven en laat alles even zoals het is.

Tweelingen
21 mei tot 20 juni

Fysiek kun jij niet stilzitten en voor jou is dit een goede periode om je met zingeving bezig te houden, combineer deze 2. Ga het bos in en vind uit welk pad je wilt gaan.

Vissen
19 februari tot 20 maart

Als het niet goedschiks kan, dan maar kwaadschiks. Laat de haai in jou los en toon dat je beslist geen watje bent als het erop aan komt. Laat je tanden zien op je werk.

Waterman

20 januari tot 18 februari

Zoek niet altijd onder dezelfde steen als je iemand wilt ontmoeten. Sta ook eens open voor iemand die compleet anders is dan jijzelf, Als waterman ben je nog al vasthoudend in gedrag.

Weegschaal
23 september tot 22 oktober

Je kunt het gevoel hebben dat je vandaag niet zo goed begrepen wordt, maak er daarom een rustig dagje van….even emotioneel bijtanken. Richt je energie op je eigen zaken.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Feel Good