Glamours daghoroscoop: donderdag 4 april

Nodig degene die jij beter wilt leren kennen uit voor een culinair uitstapje

Illustration, Graphic design, Games, Space, Animation, Basketball,
Sandra de Kuiper

Glamours astroloog stelt iedere dag – gratis en voor niks – jouw horoscoop op. Benieuwd wat de sterren vandaag voor jou in petto hebben? Zoek je sterrenbeeld op en lees mee.

Boogschutter
22 november tot 21 december

Je bent wat onrustig vandaag en jij moet er gewoon even tussenuit. Ga mediteren of anders iets doen waar je je energie in kwijt kunt. Of kruip tegen je geliefde aan onder de wol.

Kreeft
21 juni tot 22 juli

Ga vanavond met je vrienden op stap en laat het zoeken naar de liefde even voor wat het is. Maak er een dolle avond van waarin je niet zorgt voor anderen maar juist puur en alleen voor jezelf.

Leeuw
23 juli tot 22 augustus

Nodig je vrienden uit en maak er een gezellige avond van of creëer een intieme sfeer met je geliefde. Stop met alleen tobben op de bank, dat geeft geen nieuwe inzichten en uiteindelijk word je ook niet blij.

Maagd
23 augustus tot 22 september

Ga vandaag met je familie wat leuks doen. Het kan je het gevoel geven dat je altijd een plekje hebt, waar je je veilig en thuis voelt. Vertroetel hen die zo dicht bij jou staan.

Ram
21 maart tot 19 april

Nog één dagje en dan is het weekend. Ga vast een vuurproefje nemen en ga er even tussenuit zodat je een fijne avond kunt beleven met je vriendinnen of je lief.

Schorpioen
23 oktober tot 21 november

Koop iets voor jezelf waar je echt van kunt genieten. Kleed je mooi aan en ga met iemand die dichtbij je staat even de hort op. Maak er een avond van die puur alleen voor jullie is.

Steenbok
22 december tot 19 januari

Je kunt het verlangen voelen om jezelf een nieuw outfit te geven. Wees royaal naar jezelf en koop die dingen die je mooi vindt. Je durft nu vrijer en onafhankelijker te zijn.

Stier
20 april tot 20 mei

Ga chillen bij vriendinnen, wat bijkletsen en ontspannen praten over wie wel en niet hot is op Tinder. Gewoonweg wat geinen over wie bij wie past en adviseer je single vriendin.

Tweelingen
21 mei tot 20 juni

Laat je uitnodigen door een goede vriend(in) en maak er een gezellige avond van zodat je kunt praten over de liefde waar je naar toe wilt. Praten is voor jou een manier om alles helder te krijgen.

Vissen
19 februari tot 20 maart

Nodig diegene die jij beter wilt leren kennen uit voor een culinair uitstapje en laat zien dat jij beslist weet wat genieten is. Genot is de afrodieten kracht om tot elkaar te komen.

Waterman
20 januari tot 18 februari

Soms is het hebben van een seksmaatje een tijdelijke oplossing voor het alleen zijn en jij bent iemand die liefde wel van seks kan scheiden. Dus als je alleen bent….

Weegschaal
23 september tot 22 oktober

Ga de stad in shoppen, kijken en bekeken worden, een drankje in een leuk barretje, oogcontact maken, een praatje …en wie weet kom je een spannende date tegen

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Feel Good