Glamours daghoroscoop: vrijdag 5 april

Vandaag moet in het teken van de liefde staan

Technology, Gadget, Electronics, Electronic device, Games,
Sandra de Kuiper

Glamours astroloog stelt iedere dag – gratis en voor niks – jouw horoscoop op. Benieuwd wat de sterren vandaag voor jou in petto hebben? Zoek je sterrenbeeld op en lees mee.

Boogschutter
22 november tot 21 december

Vandaag moet in het teken van de liefde staan. Uit je gevoelens in je daden. Geef een extra kus, knuffel of vrij met elkaar om samen te versmelten en alles om je heen even te vergeten.

Kreeft
21 juni tot 22 juli

Vannacht staat alles heel goed voor jouw dierenriemteken. Grijp de kans aan en toon jezelf van je beste kant. Ook in bed kun je nu jouw lusten totaal uitleven zonder schroom.

Leeuw
23 juli tot 22 augustus

Je kunt vandaag iemand tegen komen die veel spanning bij jou oproept, vooral omdat hij mysterieus is en daardoor moeilijk in te schatten. Wees niet naïef maar blijf het nuchter bekijken.

Maagd
23 augustus tot 22 september

Vandaag moet jij het hebben van je vriendelijkheid en het verlangen om het een ander naar de zin te maken. Let op je grenzen, de anderen lopen er nu gemakkelijk over heen.

Ram
21 maart tot 19 april

Je hebt vrienden om je heen nodig zodat je je met hen kunt uitleven. Wie weet als je ontspannen genoeg bent is er, als je nog vrijgezel bent, ruimte om iemand te ontmoeten.

Schorpioen
23 oktober tot 21 november

Wie weet kom je vanavond een oude vlam tegen. Deze zal spijt voelen bij het zien van jouw uitstraling en de aandacht die je daarmee krijgt. Jouw shining maakt hem jaloers..

Steenbok
22 december tot 19 januari

Trek je nieuwe outfit aan en stort je in de wereld van gezien worden. Gooi je meest sensuele glimlach in het rond, dit is jouw avond met lief of zonder, geniet er met volle teugen van.

Stier
20 april tot 20 mei

Trek je mooiste kleren aan en laat zien hoe wulps en sensueel jij kan zijn. Verleid en laat je verleiden zodat je je weer helemaal Hot voelt. Stieren houden van sensualiteit.

Tweelingen
21 mei tot 20 juni

Ook al voel je je misschien niet sexy, maak er dan toch een fijne avond. Laat je verwennen door je lief of ga uit en wie weet kom je nu iemand tegen die serieus op jou reageert.

Vissen
19 februari tot 20 maart

Jij moet je uitstekend voelen en met die uitstraling hoor je eigenlijk op de dansvloer te staan en het middelpunt van de aandacht te zijn. Ga vanavond iets leuks doen.

Waterman
20 januari tot 18 februari

Ga eens ergens anders uit en zoek nieuwe uitdagingen. Soms ben jij wat te vasthoudend in de dingen die jij voelt en wilt bereiken. Sla de deuren open naar nieuwe ervaringen.

Weegschaal
23 september tot 22 oktober

Jij hebt behoefte aan fysiek contact en voor jou betekent dit dat je weet dat je de dingen niet alleen bedenkt maar ook echt wilt kunnen voelen. Ga voor je verlangens.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Feel Good