Glamours daghoroscoop: maandag 8 april

Jij kunt wat vermoeid ogen, dus zorg goed voor jezelf

Games, Hand, Gesture,
Glamour

Glamours astroloog stelt iedere dag – gratis en voor niks – jouw horoscoop op. Benieuwd wat de sterren vandaag voor jou in petto hebben? Zoek je sterrenbeeld op en lees mee.

Boogschutter
22 november tot 21 december

Een collega of een ander persoon in je buurt, kan de concurrentiestrijd met jou aangaan om de aandacht van iemand die jullie beiden leuk vinden. Wees voorzichtig.

Kreeft
21 juni tot 22 juli

Het kan zijn dat je door je uitstraling ook op je werk in de smaak valt. Wees voorzichtig hiermee, morgen en overmorgen kom je 'die collega' ook nog tegen.

Leeuw
23 juli tot 22 augustus

Je durft meer dan anders je kwetsbaarheid te uiten. Hierdoor kan er in deze periode een verdieping in jouw liefdesleven plaatsvinden. Wees zacht en open.

Maagd
23 augustus tot 22 september

Regel dat je vandaag alleen bent zodat je de dingen die er gebeuren op een rijtje kunt zetten. Sta erbij stil wat de situaties voor jou waard zijn en zet daarom je plichten even opzij.

Ram
21 maart tot 19 april

Jij kunt vandaag wat steun nodig hebben van je vriendinnen. Want ook al ben je in principe nergens bang voor, voor de échte liefde ben je dat wel. Zeker als het spel net begint.

Schorpioen
23 oktober tot 21 november

Jij kunt wat vermoeid ogen, dus zorg goed voor jezelf. Je kunt niet altijd het uiterste van je lichaam vragen, ga vanavond eens lekker relaxen met je geliefde of vriendinnen.

Steenbok
22 december tot 19 januari

Je hebt veel liefde en aandacht nodig. Vind daarom de juiste persoon die je helpt om weer lucht en leven te blazen in jouw romantische gevoelens. Je hebt een liefje nodig.


Stier
20 april tot 20 mei

Jij hebt een intense behoefte om te begrijpen wat de drijfveer is van iemand die je leuk vindt. Wat let je om diegene eens uit te nodigen? Wie weet wordt het een mooie ontmoeting.

Tweelingen
21 mei tot 20 juni

Laat je vandaag niet te veel provoceren door mensen die denken dat ze alles voor elkaar hebben. Daarmee doe je jezelf tekort. Zoek het leuke en aangename op en laat hen gaan.

Vissen
19 februari tot 20 maart

Als je vandaag in een sensitieve bui bent, zoek dan iemand op die je lief hebt. Je bent nu zeer gevoelig voor wat anderen van jou vinden. Houd je wereld even klein.

Waterman
20 januari tot 18 februari

Zorg dat je je eigen dingen kunt doen maar zonder iemand te kwetsen. Dat geeft jou de vrijheid die je af en toe zo hard nodig hebt. Je houdt er niet van om in een hokje te zitten.

Weegschaal
23 september tot 22 oktober

Er is iemand die jou op afstand bewondert. Maak jezelf niet te klein en onbelangrijk maar stap op die persoon af. Het kan ‘t begin zijn van een vriendschap of liefde.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Feel Good