Glamours daghoroscoop: dinsdag 9 april

Maak vanavond met een goede vriend(in) een leuk plan voor het weekend.

Gadget, Smartphone, Technology, Ipad, Electronic device, Communication Device, Cellular network, Electronics, Portable communications device, Mobile phone,
Glamour

Glamours astroloog stelt iedere dag – gratis en voor niks – jouw horoscoop op. Benieuwd wat de sterren vandaag voor jou in petto hebben? Zoek je sterrenbeeld op en lees mee.

Boogschutter
22 november tot 21 december

Breng de avond niet alleen door. Nodig iemand uit en maak er met die persoon een vrolijke avond van. Een avond waarin veel gelachen en gehuild kan worden.

Kreeft
21 juni tot 22 juli

Het kan zijn dat iemand om wie jij geeft het moeilijk heeft. Kijk wat je kunt doen en houd het daar dan bij. Kortom, stel ook op tijd je grenzen.

Leeuw
23 juli tot 22 augustus

Hoe eerlijker en natuurlijker jij bent, des te meer mensen geloof in jou zullen hebben. Je kunt dan de Leeuw zijn die - zoals de zon is - mensen voedt.

Maagd
23 augustus tot 22 september

De planeet van de liefde staat niet zo gunstig voor jou maar je voelt je goed en zelfverzekerd. Dit straal je ook uit en geeft je het zetje in de juiste richting. Blijf vooral vertrouwen op je nauwgezetheid.

Ram
21 maart tot 19 april

Kruip niet onder de dekens en laat jouw vuur niet doven. Een Ram zonder lef verliest al zijn passie. Wees gewoon wat behoudend, zodat je kunt zien wat die ander doet.

Schorpioen

23 oktober tot 21 november

Maak vanavond met een goede vriend(in) een leuk plan voor het weekend. Waar wil je naartoe en wie en wat vind jij interessant? Regel het! Even lekker een party-weekend.

Steenbok
22 december tot 19 januari

Laat je leiden door het ritme van de lente. Maak met vrienden een afspraak om vanavond bij elkaar te zijn zodat je het gezellig kunt hebben. Of kruip met je liefje op de bank.

Stier
20 april tot 20 mei

De tip vandaag; zorg dat je je niet te veel op de voorgrond zet bij mensen die niet zo dichtbij jou staan. Je straalt kracht uit en kunt nu te imponerend overkomen.

Tweelingen
21 mei tot 20 juni

Koop iets moois of leuks en bezorg jezelf een leuke dag, zeker als je een dipje hebt. Laat aan anderen en jezelf zien dat je beslist niet saai bent.

Vissen
19 februari tot 20 maart

Voor jou is het in de liefde belangrijk dat je een goed gesprek met iemand kunt voeren waarin je merkt dat het emotioneel klikt en jij ontspannen bent. Dat maakt jou open.

Waterman
20 januari tot 18 februari

Ga iets geks doen of iets anders waarbij je goed kunt ontspannen. Zorg voor de innerlijke rust waarnaar je verlangt om alles op een rijtje te zetten. Laat je niet begrenzen.

Weegschaal
23 september tot 22 oktober

Deze aankomende dagen moet je gebruiken om het beste van jezelf te laten zien. Jij kan anders soms als een grijs muisje overkomen. Zorg dat anderen niet over je heen lopen.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Feel Good