Glamours daghoroscoop: woensdag 10 april

Wat hebben de sterren vandaag voor jou in petto?

Moon, Space, Celestial event, Astronomical object, Astronomy, Illustration,
Glamour

Glamours astroloog stelt iedere dag – gratis en voor niks – jouw horoscoop op. Benieuwd wat de sterren vandaag voor jou in petto hebben? Zoek je sterrenbeeld op en lees mee.

Boogschutter
22 november tot 21 december

Doe vandaag alleen leuke dingen en zorg dat je ontspannen thuiskomt. Gun jezelf in de avond alle tijd en ruimte om het fijn te hebben met jezelf of je lief.

Kreeft
21 juni tot 22 juli

Je bent in een gevoelige, emotionele bui en hebt sterk de behoefte om samen te zijn met een goede vriend(in) met wie je je belevenissen écht kunt delen.

Leeuw
23 juli tot 22 augustus

Je bruist van de energie, je stoomt bij wijze van spreken. Blijf dus vooral niet thuiszitten. Zorg dat je kunt excelleren op je werk, in je studie of in iets sportiefs.

Maagd
23 augustus tot 22 september

Als het even kan, doe je er goed aan om een kort uitstapje te maken. Gun jezelf de kans om uit te rusten en je te verbinden met je geliefde, of om even lekker bij te komen met vriendinnen.

Ram
21 maart tot 19 april

Trek je stoute schoenen aan en durf het gesprek aan te gaan. Wees verleidelijk en nodig je vlam uit voor een goed glas wijn en eten. Wie weet wat ‘t oplevert.

Schorpioen
23 oktober tot 21 november

De planeet van de liefde staat nu heel gunstig voor jouw dierenriemteken. Dat betekent dat er een mooie en gunstige tijd aanbreekt voor romantiek en verdieping in je liefdesleven.

Steenbok
22 december tot 19 januari

Er kan vandaag een groot seksueel verlangen in jou de kop opsteken. Ga de stad in en kijk of je een prooi kunt vinden. Of verslind je prooi die thuis op jou wacht.

Stier
20 april tot 20 mei

Jij bent speels en ondeugend en je hebt zin om je uitdagend te gedragen. Probeer wel te voorkomen dat je jaloezie bij anderen of je liefje oproept. Het is maar een spel.

Tweelingen
21 mei tot 20 juni

Je kunt het gevoel hebben dat er een soort last van je is afgevallen waardoor je je speelser en ontvankelijker voelt in de liefde. Maak er vanavond een intieme avond van met je geliefde.

Vissen
19 februari tot 20 maart

Waarschijnlijk heb jij gisteren iemand gezien die je boeit. Achterhaal wat informatie over die persoon zodat je beslagen ten ijs komt. Spit zijn/haar sociaal media door.

Waterman

20 januari tot 18 februari

Wees niet te fel vandaag. Je kunt aardig geïrriteerd raken door iemand die jou niet begrijpt, laat dit niet je hele dag verpesten. Zorg dat je niet koud en onverschillig wordt.

Weegschaal
23 september tot 22 oktober

Doe het rustig aan vandaag, de planeten staan niet echt heel gunstig. Je kunt beter afwachten en meevaren op de initiatieven van de mensen om je heen die je lief hebt.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Feel Good