Glamours daghoroscoop: donderdag 11 april

Wat hebben de sterren vandaag voor jou in petto?

Illustration, Graphic design, Games, Space, Animation, Basketball,
Glamour

Glamours astroloog stelt iedere dag – gratis en voor niks – jouw horoscoop op. Benieuwd wat de sterren vandaag voor jou in petto hebben? Zoek je sterrenbeeld op en lees mee.

Boogschutter
22 november tot 21 december

Breng met iemand die je graag beter wilt leren kennen een rustig avondje door. Zorg dat er genoeg ruimte is voor een echt goed gesprek en contact.

Kreeft
21 juni tot 22 juli

Je hebt zin om uit de ban te springen. Zorg wel dat je niet al je geld over de balk gooit want zeker vandaag kun je nogal van luxe houden. Sta erbij stil of je het morgen nog gebruikt.

Leeuw
23 juli tot 22 augustus

Je kunt vandaag iemand tegenkomen die jou heel wat spanningen bezorgt. Ga de strijd uit de weg. Laat je niet verleiden om dirty en gemeen te worden in dat contact.

Maagd
23 augustus tot 22 september

Jij hebt vandaag niet zo de behoefte aan grote woorden. Jij wilt gekoesterd worden en je even klein mogen voelen. Zorg dat je in de watten wordt gelegd.

Ram
21 maart tot 19 april

Maak met een bijzonder iemand een lentewandeling en bewonder de schoonheid om je heen. Dit kan heel relativerend werken en helpt je te relaxen en je hoofd leeg te maken.


Schorpioen
23 oktober tot 21 november

Het grote spel van flirten en uitdagen is begonnen. Jij zou nu helemaal op scherp moeten staan zodat je in staat bent om, als je dat wilt, anderen te veroveren.

Steenbok
22 december tot 19 januari

Jij kunt in zo’n goede bui zijn dat je te goedgelovig bent. Pas een beetje op jezelf zodat anderen geen misbruik van jou kunnen maken. Blijf met beide voetjes op de grond.

Stier
20 april tot 20 mei

Je bent in een joviale vreugdevolle stemming. Zorg dat je vanavond onder de mensen bent om het gewoonweg gezellig te hebben met elkaar. Zorg ervoor dat de anderen genieten.

Tweelingen
21 mei tot 20 juni

Geniet van het feit dat je nu en in de aankomende tijd meer aandacht en complimentjes krijgt in het sociale leven. Laat jezelf op je best zien!

Vissen
19 februari tot 20 maart

Dit kan een vreemde dag worden. Je trekt mensen aan en anderen stoot je weer af. Dit komt mogelijk doordat je zeer zelfverzekerd overkomt. Wees die vrouw die je bent.

Waterman

20 januari tot 18 februari

Je houdt ervan om mooie en onderhoudende gesprekken te voeren met je vrienden. Zorg dat je vanavond in goed gezelschap verkeert of ga naar een interessante lezing.

Weegschaal
23 september tot 22 oktober

Vandaag is een dag om onbekommerd te beginnen en even niet bezig te zijn met wat anderen van jou verwachten. Zorg dat je leuke dingen inplant waardoor je steeds naar iets uit kunt kijken.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Feel Good