Glamours daghoroscoop: zaterdag 13 april

Wat hebben de sterren vandaag voor jou in petto?

Illustration, Technology,
Glamour

Glamours astroloog stelt iedere dag – gratis en voor niks – jouw horoscoop op. Benieuwd wat de sterren vandaag voor jou in petto hebben? Zoek je sterrenbeeld op en lees mee.

Boogschutter
22 november tot 21 december

Je kunt vandaag zeer uitbundig zijn. Als je vanavond iemand wilt versieren, vraag dan of hij/zij een Vis is. Dat klikt op dit moment erg goed met jou.

Kreeft
21 juni tot 22 juli

Als je de liefdeskriebels te pakken hebt, gebruik dan jouw talent. Jij weet als geen ander hoe je het de ander naar de zin kunt maken. Vertroetel en laat je vertroetelen.

Leeuw
23 juli tot 22 augustus

Doe iets wat je anders niet zo snel zou doen en waardoor je verrassend en origineel uit de hoek komt. Jij bent vandaag in staat je lief speciaal te laten voelen.

Maagd
23 augustus tot 22 september

Zorg dat je vanavond alleen bent met je geliefde. Laat niets of niemand jullie storen zodat jullie weer echt bij elkaar kunnen komen en de liefde in tederheid kunt vieren.

Ram
21 maart tot 19 april

Je kunt wat onhandig zijn vandaag. Vandaar dat je er verstandig aan doet om de afwachtende partij te zijn, dan kun je niet veel fout doen. Zeker belangrijk als je in een relatie zit.


Schorpioen
23 oktober tot 21 november

Jij hebt de smaak te pakken en wat jou betreft zou je je het liefst de hele dag storten in nieuwe liefdesaffaires. Wees voorzichtig want je kunt menig hart breken in deze bui.

Steenbok
22 december tot 19 januari

Jij hebt het nodig dat iemand jou helpt om uit je dipje te komen, zodat je vanavond het fijn kunt hebben zonder een zwaar gemoed. Laat je verwennen door je liefje of vrienden.

Stier
20 april tot 20 mei

Voor jou is het van belang dat je nog één keer met beide handen de kans grijpt om je op je best te presenteren. Veel sterren staan nog gunstig zowel qua geld, in de liefde en voor het werk. Maak daar gebruik van!

Tweelingen
21 mei tot 20 juni

Je bent wat emotioneler dan anders, vandaar dat je vandaag eerst wat meer moet praten voordat je je op je gemak voelt bij een ander. Blijf goed in contact met jezelf.

Vissen
19 februari tot 20 maart

De planeet van de liefde staat zeer gunstig voor jou. Zorg dat je je voelsprieten aanzet en ga vooral niet voor een onenightstand. Jij hunkert meer naar versmelting en soul verbondenheid.


Waterman

20 januari tot 18 februari

Tob vandaag niet te veel maar laat je hart spreken zodat je op dezelfde golflengte komt als de persoon die jij leuk vindt. Praat over wat je wel en niet voelt.

Weegschaal
23 september tot 22 oktober

Doe het rustig aan vandaag, de planeten staan niet echt heel gunstig. Je kunt beter afwachten en meevaren op de initiatieven van de mensen om je heen die je lief hebt.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Feel Good