Glamours daghoroscoop: maandag 22 april

Krop dingen niet op totdat je als een vulkaan uit elkaar barst

Pink, Illustration, Art, Space, Graphic design, Moon,
Glamour

Glamours astroloog stelt iedere dag – gratis en voor niks – jouw horoscoop op. Benieuwd wat de sterren vandaag voor jou in petto hebben? Zoek je sterrenbeeld op en lees mee.

Ram
Jouw verlangen naar liefdevolle hartstocht is in deze dagen groot. Dit komt voort uit de behoefte om je geheel te kunnen versmelten met jouw geliefde.

Stier
Door je geestdrift en dadendrang kun je wat meer strijd voeren dan anders. Je wilt geen blad voor de mond nemen waardoor je gevoelens er scherper uit komen dan de bedoeling is.

Kreeft
Krop dingen niet op totdat je als een vulkaan uit elkaar barst. Probeer open te zijn naar je lief of andere mensen en geef de twijfel van beide kanten een kans.

Tweelingen
Je kunt wat moeilijk uit je woorden komen waardoor je wat geïrriteerd kunt zijn. Probeer te vermijden dat je op je werk de ander met woorden gaat overrulen. Blijf kalm.

Leeuw
In het dagelijks leven zit het wel snor maar je komt niet zo goed uit je woorden en dit vermoeit jou. Vertrouw erop dat jouw geliefde jou wel begrijpt, zoek daar je geborgenheid.

Maagd
Zorg dat je vanavond alleen met je geliefde bent, met jouw sensualiteit en charme zit het wel goed vandaag. Je weet precies wat je te doen staat.

Weegschaal
Vaak vind je het lastig om assertief te zijn maar er is een goede kans dat je daar nu niet onderuit komt. Zeg weloverwogen wat je vindt. Wees helder en ga niet voor de lieve vrede.

Schorpioen
Soms is het fijn om weg te gaan en de warmte door je lijf te voelen van de geliefde die je achterlaat zodat je weet hoeveel je van hem/haar houdt. Houd die warmte vast.

Boogschutter
Er hangt iets gevoeligs in de lucht. Wees lief en zacht voor de ander en breng je warmte over zodat de mensen die jouw kracht en spirit nodig hebben, even op jou kunnen leunen.

Steenbok
De grote drukte is voorbij. Het wordt nu tijd om datgene wat je opgebouwd hebt te bestendigen. Daarbij kom je in een fase waarin je zult zien wie je echte vrienden zijn.

Waterman
Jij vindt het lastig wanneer de dingen om jou heen te emotioneel en persoonlijk worden. Maar wat doe je met die behoefte van dierbaren? Zorg dat je je open stelt voor kwetsbaarheden.

Vissen
Dit kan een emotionele dag worden. Je bent gevoelig voor wat er om je heen gebeurt. Zorg dat je wat afstand houdt en niet in te gevoelige kwesties terecht komt.


This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Feel Good