Glamours daghoroscoop: dinsdag 23 april

Door je onafhankelijkheidsdrang kun je liefde wel eens verwarren met vriendschap

Illustration, Games,
Glamour

Glamours astroloog stelt iedere dag – gratis en voor niks – jouw horoscoop op. Benieuwd wat de sterren vandaag voor jou in petto hebben? Zoek je sterrenbeeld op en lees mee.

Ram
De kriebels gaan nogal te keer in jou. Je kunt daardoor op momenten soms de neiging hebben om die ander te veel te willen bezitten. Wees niet te dominant in deze dagen.

Stier
Door je drukke sociale leven heb je vanavond de behoefte om een fijne avond met je geliefde te hebben. Daarin mag het spel van erotiek niet onopgemerkt blijven.

Kreeft
Je bent vandaag wat te gevoelig voor wat anderen van je vinden. Probeer kleine kritische noten richting jezelf ook klein te houden. Blijf vooral nuchter en rationeel.

Tweelingen
Voor jou kan het raadzaam zijn om je wat af te sluiten en je even naar binnen te keren. Het helpt je om weer in contact te komen met je gevoelswereld en focus aan te brengen op dat wat belangrijk is.

Leeuw
Je voelt je vandaag weer meer ontvankelijk voor de verlangens van je partner. Vandaar dat goede seks jullie weer kan doen samensmelten en jullie energie laat opladen.

Maagd
Iemand heeft je een onzeker gevoel gegeven doordat je korte tijd geen grip had op wat zich tussen jullie afspeelde. Wees daar niet bang voor. Het kan je wereld vergroten.

Weegschaal
Voor jou is harmonie in de liefde heel belangrijk, vandaar dat je soms wat schippert met de waarheid. Durf te vertrouwen op je geliefde. Laat je verzorgen en lief hebben.

Schorpioen
Soms kunnen dromen ruw verstoord worden. Waak vandaag voor te grote slordigheid op het financiële vlak. Dan blijven je dromen mooi in tact.

Boogschutter
Je kunt niet altijd een feestnummer zijn. Soms is het gewoon belangrijk dat je beseft dat de plichten van alledag even belangrijk zijn. Doe wat je moet doen vandaag.

Steenbok
Je kunt wat ongedurig zijn en zeker als het om het andere geslacht gaat. Je kunt de anderen soms als te emotioneel en verzorgend ervaren waardoor je geïrriteerd raakt.

Waterman
Soms is de liefde voor jou iets vreemds. Je kunt door je onafhankelijkheidsdrang liefde wel eens verwarren met vriendschap. Let hier op want anders wordt de liefde seksloos.

Vissen
Wees niet te geïmponeerd door iemand die de baas wil spelen of ten koste van jou wil schitteren. Ga de rivaliteit met deze mensen uit de weg. Dan staat die persoon er alleen voor.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Feel Good