Glamours daghoroscoop: woensdag 24 april

Vandaag kan door een onverwachtse gebeurtenis je gevoelswereld volledig op z’n kop gezet worden.

Ipad, Technology, Illustration, Design, Electronic device, Font, Graphic design, Gadget, Electronics, Games,
Glamour

Glamours astroloog stelt iedere dag – gratis en voor niks – jouw horoscoop op. Benieuwd wat de sterren vandaag voor jou in petto hebben? Zoek je sterrenbeeld op en lees mee.

Ram

Je kunt je wat afwezig voelen en in zekere zin zit je ook met je hoofd in andere sferen. Zorg wel dat je niet te melancholisch wordt. Zorg dat je je richt op je liefdesleven.

Stier

Jij gaat zwierend door de straten en je bent je bewust van het feit dat je met jouw subtiele manier van flirten heel wat voor elkaar krijgt. Gebruik je vrouwelijke krachten.

Kreeft

Je zou vandaag wel eens een heel goed gesprek kunnen voeren met degene die je lief hebt. Het is misschien mogelijk om nieuwe wegen in te slaan die de liefde kunnen verdiepen.

Tweelingen

Je kunt je vandaag wat vervreemd voelen van je liefje. Blijf niet in dit gevoel zitten. Wat jij nodig hebt, is een stevig fysiek contact. Stop met denken en sta ervoor open om te voelen.

Leeuw

Jij bent niet echt in een kletsstemming. Jij wilt je hartstocht fysiek kunnen uiten. Die moeilijke gesprekken ben je eigenlijk wel zat. Zorg dat jouw liefje er ook zo over denkt.

Maagd

Je kritisch oog maakt ‘t voor jullie beiden soms lastig om niet over de details te vallen. Let niet te veel op wat niet kloppend lijkt. Als jij niet goed in je vel zit, ben je zeer kritisch.

Weegschaal

Vandaag vind je het wel fijn wanneer iemand duidelijk het initiatief neemt en jij dit moet volgen. Als je diegene geheel vertrouwt kan dit een fijne avond worden.

Schorpioen

Je zit vandaag goed in je vel en de mensen reageren meegaand op je. Mocht je belangrijke dingen moeten doen, pak dit vandaag dan op. Je weet de gevoelens van de ander te raken.

Boogschutter

Jouw drang naar vrijheid maakt jou soms koppig en opstandig. Probeer degene die je liefhebt uit te leggen wat jouw behoeftes zijn en dat deze geen gevaar zijn voor de relatie.

Steenbok

Het is duidelijk wie er vannacht de baas is. Hoewel je je niet snel onderdanig zult opstellen, ben je nu bereid om hier heel ver in te gaan.

Waterman

Je bent wat afwezig vandaag. Dit kan komen door een bepaalde gedachten die door je hoofd spookt en die je niet los kunt laten. Zorg dat je ook in de realiteit blijft staan.

Vissen

Vandaag kan door een onverwachtse gebeurtenis je gevoelswereld volledig op z’n kop gezet worden. Deel het met je lief of vriendinnen en laat alleen mensen toe waar je echt om geeft.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Feel Good