Glamours daghoroscoop: donderdag 25 april

Soms moet je gewoon alle twee er even uitknallen wat je dwars zit.

Games, Technology, Illustration, Blackboard, Recreation, Gesture,
Glamour

Glamours astroloog stelt iedere dag – gratis en voor niks – jouw horoscoop op. Benieuwd wat de sterren vandaag voor jou in petto hebben? Zoek je sterrenbeeld op en lees mee.

Ram

Schiet niet uit je slof als je niet direct krijgt wat je voor ogen hebt. Beschouw het als een uitdagende strijd. Wie wint, mag een spannende opdracht geven.

Stier

Dit zou wel eens een gekke dag kunnen worden. Eéntje die eindigt met een verrassende finale. Wees alert! Je kunt vandaag een beetje de grip verliezen.

Kreeft

Je voelt je een beetje uitgedaagd door iemand met wie je eigenlijk niet zo’n goede band hebt. Is het seksueel of vriendschappelijk? Wees op je hoede en weet waar je aan begint.

Tweelingen

Iets kan jou vandaag even helemaal van je stuk brengen en dat kan heel bevrijdend werken. Zorg dat je jezelf blijft. Neem de ervaring mee als nuttige bagage.

Leeuw

Er stroomt een hele hoop liefde in jouw richting. Zorg dat je niet naast je schoenen gaat lopen en maak de juiste keuzes.

Maagd

Jij bent meestal wel nuchter maar vandaag kan iemand jou behoorlijk uit het lood slaan omdat diegene doet waar hij zin in heeft. Hoe leuk is dat eigenlijk?

Weegschaal

Dit is een uitstekende dag om met je vrienden te delen. Eet, praat over de liefde en deel de dromen die je zoal hebt. Vergeet even de dagelijkse zorgen.

Schorpioen

Zorg dat je vandaag geen conflicten krijgt, en zeker niet met vrouwen. Zij kunnen jouw geslotenheid, die je nu enigszins kunt uitstralen, heel verkeerd oppakken. Houd je wat op de vlakte.

Boogschutter

Er kan iemand in jouw omgeving zijn die zich ineens aan jou begint te storen. Vraag je af hoeveel ruimte jij zelf inneemt. Als jij je goed voelt ben je in ieder geval een opvallende verschijning.

Steenbok

Soms moet je gewoon alle twee er even uitknallen wat je dwars zit. Strijd is soms nu eenmaal nodig om de lucht weer te klaren. Maak weer ruimte voor het echt samen zijn.

Waterman

Je bent in een wat mallotige stemming dus ga er lekker met je vriendinnen op uit. Het zal een verhelderende uitwerking op je hebben, uit je hoofd en weer midden in het leven staan.

Vissen

Je voelt een sterke drang in je opkomen om dát te doen waar je zin in hebt en die vrijheid laat je je niet afnemen. Wees als een dolfijn en zwem daarheen waar jij wilt zijn.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Feel Good