Glamours daghoroscoop: vrijdag 26 april

Dit is een echte doe-dag voor jou. Je moet eruit en leuke dingen doen

Games, Technology, Hand, Recreation, Gadget, Illustration,
Glamour

Glamours astroloog stelt iedere dag – gratis en voor niks – jouw horoscoop op. Benieuwd wat de sterren vandaag voor jou in petto hebben? Zoek je sterrenbeeld op en lees mee.

Ram

Jij hebt sterk de behoefte om heel dicht tegen jouw geliefde aan te kunnen liggen en weg te zinken in zijn/haar vertrouwde lichaam. Je wilt je vandaag geborgen voelen.

Stier

Je voelt een hevig verlangen in je onderbuik. Vandaag moet en zal je met je geliefde samenzijn en een zinnenprikkelende avond beleven. Zorg dat je iemand hebt.

Kreeft

Er kan wat spanning zijn tussen jou en je lief. Zet dit om in een spannend spel waarin het niet gaat om wie wint maar om wat je samen gaat doen. Maak er een knallende, spannende avond van.

Tweelingen

Vandaag kan iemand zich zeer gevoelig naar jou opstellen. Probeer niet direct alles mentaal op te lossen maar voel gewoon mee. Laat het gewoon gebeuren.

Leeuw

Soms zijn gebaren beter dan woorden en jij wilt vandaag letterlijk kunnen voelen en zien dat die ander echt van jou houdt. Zorg dat je met je liefje alleen bent vanavond.

Maagd

Het is tijd om te relaxen. Laat je verplichtingen achter je en zorg dat je met je vriendinnen of geliefde samen een fijne avond kunt beleven, waarin je je even ook echt vrij kunt voelen.

Weegschaal

Er is iemand die jou gevoelsmatig onzeker kan maken. Vraag je af welk belang hij/zij erbij heeft. Stoken in een goede relatie of aast diegene op jouw positie?

Schorpioen

Het is een goede dag om jouw Schorpioen-kwaliteit te gebruiken. Je bent iemand die vaak de dingen goed kan doorzien. Dus als er een probleem is op je werk, zeg dan ‘kom maar op’.

Boogschutter

Dit is een echte doe-dag voor jou. Je moet eruit en leuke dingen doen. Ga lekker bijtanken en genieten van al het goede dat het leven biedt. Zorg dat je je vrij kunt voelen.

Steenbok

Er is iemand waar jij best tegenop kijkt en je voelt dat je duidelijk in de picture staat. Laat deze kans niet aan je voorbij gaan. Is het een carrière kans of liefde? Carpe Diem!

Waterman

Geef toe aan de verlangens van je liefje en blijf niet langer rationeel toekijken. Durf jezelf ook in het ongewisse te storten en toon je passie. Maak er een verrassende nacht van.

Vissen

Je verlangt ernaar om veroverd te worden. Je vindt het wel lekker wanneer je lief het voortouw neemt en jou een beetje domineert. Dan kun jij je heerlijk over geven aan een veilige stroming.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Feel Good