Glamours daghoroscoop: zaterdag 27 april

Er zou op Koningsdag wel eens op je gejaagd kunnen worden

Red, Illustration, Games, Hand, Finger, Recreation, Gesture, Coin, Graphic design,
Glamour

Glamours astroloog stelt iedere dag – gratis en voor niks – jouw horoscoop op. Benieuwd wat de sterren vandaag voor jou in petto hebben? Zoek je sterrenbeeld op en lees mee.

Ram

Dit zou wel eens een verfrissend dagje kunnen worden. Je krijgt de kans om je in je liefdesrelatie van een geheel andere kant te tonen. Wat kan je relatie intenser kan maken?

Stier

Voor jou breken er betere tijden aan. Je kunt gemakkelijker contact maken en op een fijne manier aangeven waar jij naar verlangt. Vandaar dat er veel leuke dingen gaan gebeuren.

Kreeft

Zorg dat je in je spontaniteit vandaag rekening houdt met andermans gevoelens. Met een beetje tederheid gaat jouw geliefde en geliefden een heel eind met je mee.

Tweelingen

Er zou vandaag wel eens op je gejaagd kunnen worden want jouw geliefde richt graag zijn liefdespijlen op jou. Speel het spel mee want er hangt een zweem van erotiek om jou heen.

Leeuw

Trek er op uit met iemand die je lief hebt, laat even alles achter je. Zorg vooral dat je niet onder de mensen hoeft te zijn waar je toch geen zin in hebt.

Maagd

Het is tijd om er samen op uit te trekken en iets spannends te doen. Trek daarom iets moois aan en verleid elkaar op een onmogelijke plek. Je moet nu zelf initiatieven nemen.

Weegschaal

Voor jou is dit gedeelte van de lente een tijd van bezinning. Zorg dat je de dingen niet overhaast doet. Om aangenaam door deze tijd te komen, is het verstandig tweemaal na te denken.

Schorpioen

Een gevoelige sensuele sfeer beroert jou vandaag en je voelt het verlangen van die ander goed aan. Het is tijd om een beetje te plagen… zendt verborgen signaaltjes naar je liefje.

Boogschutter

Voor jou breekt er een aangename week aan en je voelt je geliefd en open. De wereld is mooi als je door de ogen van de liefde kunt kijken. Je kunt je even nergens meer druk om maken.

Steenbok

Het wordt nu tijd om plezier te maken, de boog kan immers niet altijd gespannen staan. Zoek het wat minder in werk en erkenning. Het is een mooie tijd om (opnieuw) verliefd te worden.

Waterman

Je bent in een ondeugende stemming en jij wilt vandaag bepalen hoe het eraan toe gaat. Laat je dus gaan en wees niet te beheerst, voel je vrij bij goede vriendinnen of een liefje.

Vissen

Vele mensen denken altijd dat een Vis een lieverdje is. Ze verwachten dan ook dat jij altijd alles begrijpt en klaar staat voor hun problemen. Daar heb je nu even geen zin in.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Feel Good