Glamours daghoroscoop: zondag 28 april

Afstand nemen helpt jou soms om weer dichterbij te komen

Games, Illustration, Technology, Animation, Electronic device, Recreation, Graphic design, Ipad,
Glamour

Glamours astroloog stelt iedere dag – gratis en voor niks – jouw horoscoop op. Benieuwd wat de sterren vandaag voor jou in petto hebben? Zoek je sterrenbeeld op en lees mee.

Ram

De liefdesplaneet is in jouw teken gaan lopen. Zorg dat je in de aankomende weken je liefdesleven verrijkt. Gebruik de verfijnde energie van Venus om de liefde te vieren.

Stier

Je voelt je prettig en je geniet van de aandacht die jij krijgt. Je komt veel vriendelijkheid tegen op je pad. Het is ook goed mogelijk dat de vlinders in jouw buik beginnen te dansen.

Kreeft

Het kan even lijken alsof er geen spanning aanwezig is tussen jou en je lief maar als jij het initiatief neemt, dan komt die ander vanzelf los. Je moet nu even meer moeite doen dan anders.

Tweelingen

Je moet even over een bepaalde barrière heen. Als jij die genomen hebt dan begint de avond pas goed. Reageer niet te veel vanuit je ratio. Vertrouw op de gevoelens van je lief.

Leeuw

Dit is een mooie dag en je voelt de warmte door je heen stromen. Je kunt aan degene die jij lief hebt op jouw bombastische manier laten blijken hoe veel jij te geven hebt.

Maagd

Het is een beetje een lastige tijd voor jou. Je zit niet honderd procent lekker in je vel. Je hebt een liefje en vriendinnen nodig die jou omarmen en op sleeptouw nemen.

Weegschaal

Je kunt het gevoel hebben dat je veel zelf moet doen. Dat is niet de rol waar jij het liefste in zit, maar weet dat je dat wel aankunt. Luister naar jezelf en dan pas naar wat anderen van jou willen.

Schorpioen

Vanaf vandaag verandert de sfeer een beetje. Het vanzelfsprekende in de liefde verdwijnt een beetje. Je zult nu wat meer moeite moeten doen om het fijn te hebben.

Boogschutter

Soms is het goed om wat gas terug te nemen en alleen met je geliefde te zijn en zo de liefdesband via goede gesprekken en fijne intimiteit te verdiepen. Maak tijd voor de liefde.

Steenbok

Je voelt je wat emotioneler dan anders en je hebt duidelijk behoefte aan tederheid om zo toe te komen aan jouw eigen gevoelens. Je hebt de ander nodig om zacht te worden.

Waterman

Zo af en toe heb jij de behoefte om er even helemaal tussenuit te breken. Maak wel je liefje duidelijk dat het niet aan hem ligt. Afstand nemen helpt jou soms om weer dichterbij te komen.

Vissen

Als het goed is heb je al meer je tanden en je daadkracht laten zien. Hierdoor zullen anderen weten dat je wel meegaand, maar geen 'ja-knikker' bent. Sta voor je eigen verlangens en gevoelens.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Feel Good