Glamours daghoroscoop: maandag 29 april

In de liefde kan het nu lastig zijn om plezier te hebben

Pink, Illustration, Art, Space, Graphic design, Moon,
Sandra de Kuiper

Glamours astroloog stelt iedere dag – gratis en voor niks – jouw horoscoop op. Benieuwd wat de sterren vandaag voor jou in petto hebben? Zoek je sterrenbeeld op en lees mee.

Ram
Je bent in een zeer gevoelige bui vandaag en je verlangt naar een goed gesprek met een vertrouwd persoon. Zorg dat je vanavond bij iemand bent waar je je hart kunt luchten.

Stier
Go with the flow en laat je niet gek maken door je omgeving, dat is voor vandaag het advies. App een goede vriendin om een gezellige, luchtige avond mee door te brengen.

Tweelingen
Jij voelt je prima en je kunt zelfs wat zweverig zijn ofwel van jezelf of door iets anders. Dit maakt dat jouw lichaam verlangt naar tederheid en fysieke hartstocht tegelijk.

Kreeft
Als jij voorbij komt, zien mensen een kreeft in volle glorie. Iemand die er fris en vrolijk uitziet en daarbij ook nog oprecht geïnteresseerd is in hoe het met anderen gaat

Leeuw
Praten en geïnteresseerd zijn is jouw ding, maar door je ongeduld vind je het soms lastig om een ander uit te laten praten. Hierdoor kunnen er wat spanningen ontstaan in jouw liefdesleven.

Maagd
Je bent niet iemand die van nature met allerlei emoties strooit en daardoor zou je onkwetsbaar kunnen lijken. Geef de anderen niet de kans om jou als ongevoelig te duiden.

Weegschaal
In de liefde kan het nu lastig zijn om plezier te hebben. Het kan lijken alsof je alles twee keer uit moet leggen. Deze vervreemding is maar tijdelijk van aard.

Schorpioen
Heb geloof in jezelf en kijk niet te veel de kat uit de boom. Kortom: wees niet te veel bezig met wat anderen van je vinden want als het moet, dan hoor je dat vanzelf wel.

Boogschutter
Jij weet vandaag je driften goed onder woorden te brengen dus maak je liefje duidelijk dat je behoefte hebt aan iets nieuws. Routine is voor jou nu wat dodelijk.

Steenbok
Jij voelt je wat gespannen en niet geheel in harmonie met je omgeving, je hebt momenteel wat meer rust nodig dus geef daar aan toe. Doe alleen wat je ‘moet doen.”

Waterman
Zorg dat je deze dag met een kleine groep mensen doorbrengt waar je goed mee kunt kletsen en met wie het ook nog gezellig is. Het is belangrijk dat je toekomt aan echt contact.

Vissen
Er kan iemand vandaag ongekend fel op jou reageren. Misschien komt dit wel doordat je even geen oog hebt voor de anderen omdat je teveel in je gevoelswereld zit.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Feel Good