Geef een abonnement cadeau én kies er ook een voor jezelf (samen voor maar €19,95)

Hallo moederdagcadeau-inspiratie (en een mega win-win)

image
Hearst Netherlands

Nog geen idee wat je je moeder cadeau wil doen voor Moederdag? We've got you covered. Geef je moeder een abonnement op een magazine en kies er ook één voor jezelf. En dat alles samen voor maar €19,95. Als dat niet een win-win is, weten wij het ook niet meer.

De actie houdt in
Met de 1+1 actie geef je een abonnement op een tijdschrift naar keuze cadeau en mag je er zelf ook een uitzoeken. Je kiest bijvoorbeeld een abonnement op Vogue om je moeder cadeau te doen, en je kiest Glamour voor jezelf.

Alle combinaties zijn mogelijk. Je ontvangt dan drie of vier edities op je mat, afhankelijk van welk magazine je kiest. Quote, ELLE Deco, ELLE Eten en Vogue Living doen ook mee aan de actie, maar daar betaal je €29,95 voor. De rest van de combinaties zijn €19,95. Ook fijn: beide abonnementen stoppen automatisch. Dus geen gedoe met opzeggen en doorlopende kosten.

Is dat effe fijn
Los van Moederdag kun je uiteraard ook je vriendin een abonnement cadeau doen. Of je tante. Je nichtje. You name it. Of jezelf. Ontvang je niet één, maar twee magazines per maand. Maar wel voor de prijs van één. Like.

Welke kies jij? Sluit je abonnement vandaag nog af via deze link.

image
Hearst
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Feel Good