Glamours daghoroscoop: donderdag 2 mei

Je komt op dit moment niet al te tactisch over

Games, Technology, Illustration, Blackboard, Recreation, Gesture,
Sandra de Kuiper

Glamours astroloog stelt iedere dag – gratis en voor niks – jouw horoscoop op. Benieuwd wat de sterren vandaag voor jou in petto hebben? Zoek je sterrenbeeld op en lees mee.

Ram

Heb geloof in jezelf en kijk niet teveel de kat uit de boom. Kortom wees niet teveel bezig met wat anderen van je vinden dat hoor je vanzelf wel als het nodig is.

Stier
Trek vanavond eropuit met je geliefden. Geniet van de vrijheid als je die hebt en laat even alle verantwoordelijkheidsgevoelens varen. Het is een dag van even niets hoeven.

Tweelingen
Vandaag kan het lijken alsof jouw verplichtingen als een last op je schouders drukken, laat dat niet overheersend zijn. Richt je op de tijd dat je weer vrij bent.

Kreeft
Vandaag zit jij redelijk goed in je vel. Je weet dat je wat minder scherp moet zijn en vandaar dat je nu bijzonder veel voor elkaar kan krijgen zolang je tactvol bent.

Leeuw
Je komt op dit moment niet al te tactisch over. Je kunt soms wat bot zijn maar zorg dat je de mensen om je heen niet voor hun hoofd stoot. Doe het rustig aan.

Maagd
Natuurlijk kun je al de charme en liefde niet alleen voor jezelf gebruiken. Laat ook aan je familie en vrienden zien dat jij om hen geeft en nodig hen uit voor een heerlijke maaltijd.

Weegschaal
Voor jou is het soms simpelweg goed om fysiek bezig te zijn en even niet na te denken maar gewoon jezelf te voelen. Het liefst natuurlijk in de armen van een geliefde.

Schorpioen
Soms moet je kiezen tussen wat goed voor jou voelt en wat goed voor de ander is. Een compromis zou nog beter kunnen zijn mits dat niet ten koste van jezelf gaat.

Boogschutter
Neem ruimte om wat te mijmeren en te voelen waar je staat. Voor jou is het een dag om wat te reflecteren en zo je gevoelsleven op een rijtje te zetten.

Steenbok
Deze dag werkt als een soort break. Zorg dat je leuke dingen doet, je overgeeft aan plezier en genot en denk vooral niet teveel na. Zorg dat je verwend wordt.

Waterman
Doe het rustig aan en focus je aandacht op de dingen die echt belangrijk zijn. Dan houd je voor vanavond ook nog energie over om fijne en leuke dingen te doen met je geliefde.

Vissen
Sommigen zullen vinden dat je wat te emotioneel bent en te zweverig, maar laat je gevoel niet wegnemen door de harde realiteit. Zorg dat je vanavond bij fijne mensen bent.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Feel Good