Glamours daghoroscoop: zondag 12 mei

Je kunt onverwachts bezoek krijgen dat nog leuk kan zijn ook

Games, Illustration, Technology, Animation, Recreation,
Glamour

Glamours astroloog stelt iedere dag – gratis en voor niks – jouw horoscoop op. Benieuwd wat de sterren vandaag voor jou in petto hebben? Zoek je sterrenbeeld op en lees mee.

Ram

Maak er een familiedag van. Nodig die mensen uit die je dierbaar zijn en verwen hen met jouw warmte. Wat je geeft, straalt op jou terug en dat is fijn voor later.

Stier

Het verlangen naar de liefde is groot in jou. Wat jij het liefst zou willen doen, is je over geven aan een fantastische week vol met passie. Laat het niet bij dromen blijven.

Tweelingen

Zorg dat je je niet te veel in allerlei oppervlakkige contacten stort. Probeer ook die contacten die je al hebt inniger te maken. Als tweelingen wil je soms teveel van alles.

Kreeft

Je zou nu eigenlijk moeten kunnen gaan zwemmen, samen in een jacuzzi de bubbels langs je lijf, een hand die je stiekem streelt… Tijd voor spanning in je liefdesleven.

Leeuw

Je barst van de ideeën en je hebt weinig moeite om het initiatief te nemen. Deze dag belooft veel ondeugende en spannende dingen als jij het voor het zeggen hebt.

Maagd

De liefdesplaneet staat zeer gunstig voor jou dus zorg dat je je omringt met mensen van wie je houdt. Of maak er een fantastische romantische dag van.

Weegschaal

Dit weekend stuiter jij op en neer van de energie en er zijn zoveel leuke en interessante dingen te doen dat je soms geen grip hebt op je eigen handelen.

Schorpioen

Voor jou breekt er een periode aan om je leefomgeving te verfraaien. De lenteschoonmaak staat bij jou niet alleen fysiek maar ook geestelijk voor de deur.

Boogschutter

Houd de wereld klein vandaag. Trek op met mensen die jou mogen en begrijpen zodat je jezelf echt kunt uiten. Het is een tijd om wat rustiger aan te doen.

Steenbok

Vandaag wordt een typische familie- of vriendendag. Je kunt onverwachts bezoek krijgen wat nog leuk kan zijn ook, mits je daar natuurlijk ook tijd voor wilt maken.

Waterman

Vandaag kan het lijken alsof jouw verplichtingen als een last op je schouders drukken. Laat dat niet te overheersend zijn en dat je van je vrije dag geniet.

Vissen

Ook al kun je soms onverwachts conflicten krijgen met mensen die niet zo dicht bij jou staan, je gaat in de liefde een fijne periode tegemoet. Zorg dat je hiervan geniet.


This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Feel Good