Glamours daghoroscoop: maandag 6 mei

Je bent in een zeer gevoelige bui vandaag en je verlangt naar een goed gesprek met een vertrouwd persoon

Pink, Illustration, Art, Space, Graphic design, Moon,
Glamour

Glamours astroloog stelt iedere dag – gratis en voor niks – jouw horoscoop op. Benieuwd wat de sterren vandaag voor jou in petto hebben? Zoek je sterrenbeeld op en lees mee.

Ram

Jij bent behoorlijk actief. Wat dat betreft zul jij vandaag eerder dingen willen ondernemen die praktisch zijn dan het gewoon rustig aan te doen.

Stier

Soms is jouw zelfvertrouwen deze week zo groot dat de mensen om je heen verbaasd naar jou staan te kijken. Maak gebruik van je doorzettingsvermogen.

Tweelingen

Niet lullen maar poetsen is het advies. Zorg dat je echt iets kunt doen met je energie. Je wilt nuttig en vooral goed bezig zijn. Neem de touwtjes in eigen handen.

Kreeft

De week begint weer en het is tijd om de focus te verleggen. Zorg dat je je verplichtingen zo goed mogelijk na komt zodat de goede gevoelens blijven.

Leeuw

Jij voelt je prima vandaag. Je straalt en je hebt als het goed is je trots weer hervonden na het fijne weekend. Je bent je bewust van je uitstraling.

Maagd

Het kan goed dat je vandaag fluitend naar je werk gaat. Als het goed is bezit jij een fijne uitstraling wat ervoor zorgt dat de anderen graag iets voor jou doen.

Weegschaal

Mars de planeet van energie gaat minder gunstig voor jou lopen. Dit kun je gaan merken doordat je sneller geïrriteerd raakt. Zorg dat je zacht kunt blijven.

Schorpioen

Je kunt zo nu en dan wat zorgelijk en zwaar op de hand zijn. Laat je niet leiden door te zware verantwoordelijkheden. Sta open voor de anderen die aardig zijn.

Boogschutter

Je bent in een zeer gevoelige bui vandaag en je verlangt naar een goed gesprek met een vertrouwd persoon. Zoek een goede vriend(in) om mee te sparren.

Steenbok

Jij hebt er zin in en als je plannen hebt gemaakt die je op je werk wilt realiseren dan gaat dat nu beslist gemakkelijk, zolang je maar zorgt dat het niet over emoties gaat.

Waterman

Dit wordt een druk dagje maar dat kun jij mentaal gemakkelijk aan. Je bent bijzonder alert en vlot in je manier van communiceren. Zorg dat je ook zacht blijft.

Vissen

Ondanks jouw droomwereld zijn er ook nog familie en vrienden die van alles willen. Maak ook tijd voor hen vrij. Het liefst zou je nu in je eigen bubbeltje zitten.


This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Feel Good