Glamours daghoroscoop: donderdag 9 mei

Benieuwd wat de sterren voor je in petto hebben?

Games, Technology, Illustration, Blackboard, Recreation, Gesture,
Glamour

Glamours astroloog stelt iedere dag – gratis en voor niks – jouw horoscoop op. Benieuwd wat de sterren vandaag voor jou in petto hebben? Zoek je sterrenbeeld op en lees mee.

Ram

Zorg dat je je vandaag niet laat verleiden om te emotioneel te reageren op iets van een ander. Je zou zomaar uit je slof kunnen schieten. Richt je op positieve dingen.

Stier

Voor jou breekt er een aangename tijd aan waarin je de behoefte krijgt om de wereld om je heen te verfraaien. Een goede tijd om je huis op te knappen.

Tweelingen

Doe het rustig aan en focus je aandacht op de dingen die echt belangrijk zijn. Zorg dat je vanavond ook nog energie hebt om met je familie of vrienden een fijne avond te hebben.

Kreeft

Stel je voor, je bent in een heet landschap, alles gaat traag, je voelt de hitte in je lijf en jij hunkert… Dat is ongeveer jouw uitstraling nu naar je geliefde.

Leeuw

Verwen jezelf met iets leuks, maak er voor jezelf een soort feestdag van. Je hebt tenslotte ook het recht om je aandacht op jouw behoeften te richten, al is het maar één avond.

Maagd

Deze dag werkt als een soort break. Zorg dat je leuke dingen doet, je overgeeft aan plezier en genot. Denk vooral niet te veel na maar breek er even uit.

Weegschaal

Jij hebt het vandaag echt nodig dat je een arm om je heen krijgt van jouw geliefde. Je verlangt gewoonweg naar extra aandacht. Blijf lief en wees zacht naar jezelf.

Schorpioen

Zorg dat je dicht bij jezelf blijft, de planeten staan zo dat je wat gevoelig bent voor nare sferen om je heen. Laat de narigheid van anderen niet teveel binnen komen.

Boogschutter

Jij wilt vooruit, problemen oplossen en doorlopen, maar daarmee kun je de emoties van de ander uit het oog verliezen. Zorg dat je niet te veel vanuit je eigen vuur handelt.

Steenbok

Vandaag zit jij prima in je vel. Je hebt in de gaten hoe je wat minder scherp kunt zijn waardoor je nu bijzonder veel voor elkaar kunt krijgen. Met tact en een glimlach lukt een hoop.

Waterman

Er kunnen wat perikelen zijn met iemand die je lief hebt. Maar door jouw beleving op tijd te relativeren en elkaar de ruimte te geven om te praten, kan dit allemaal best meevallen.

Vissen

Jij hebt het voordeel, door de uitstraling die je nu hebt, dat anderen graag iets voor jou doen. Een gunstige tijd om dingen op te zetten waar je later profijt van hebt.


This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Feel Good