Glamours daghoroscoop: vrijdag 10 mei

Wat hebben de sterren vandaag voor je in petto?

Games, Technology, Hand, Recreation, Gadget, Illustration,
Glamour

Glamours astroloog stelt iedere dag – gratis en voor niks – jouw horoscoop op. Benieuwd wat de sterren vandaag voor jou in petto hebben? Zoek je sterrenbeeld op en lees mee.

Ram

Doe het vandaag wat kalm aan en laat wat energie over om in de avond lekker te stappen zodat je je uit kunt leven. Het is lekker om even uit de sleur van alledag te stappen.

Stier

Neem je liefje mee naar de film en ga daarna dansen of wat dan ook. Het zal jullie blij en uitbundig maken en zorgen dat je het leven en de liefde viert. Maak het samen fijn.

Tweelingen

Zorg dat je een beetje op jezelf let. Je bent snel in voor allerlei nieuwe uitdagingen maar dat moet je fysiek wel bij kunnen houden. Let op je energiehuishouding.

Kreeft

Laat je verwennen en geniet van de aandacht die je krijgt. Dat is gewoonweg goed voor je ego en ook voor je zelfvertrouwen. Dompel je onder in fijne gevoelens.

Leeuw

Houd er rekening mee dat je energielevel nog steeds niet honderd procent is, dus verdeel het op de juiste wijze. Ga vanavond niet tot het gaatje.

Maagd

Gooi de stress van je af en dans, drink en feest. Breng jezelf in de stemming om een mooie liefdesnacht te creëren met je geliefde of een nieuwe spannende date.

Weegschaal

Laat je verwennen door je geliefde met bijvoorbeeld een massage. Eén intieme liefdesnacht en jij voelt je weer bemind en minder alleen. Je opent je dan als een roos.

Schorpioen

Trek je mooiste kleren aan en ga samen met een geliefde opstap. Geniet met volle teugen van de aandacht die je krijgt en verwen elkaar daarna. Zoek de mooie troost in de kleine dood.

Boogschutter

Neem je voor om vandaag extra lief te zijn voor je/een geliefde, dit werkt tenslotte ook voor jou goed uit. En wie weet heb je dan vanavond een hele fijne tijd.

Steenbok

Jij wilt vandaag lust en je lijf hunkert naar aandacht. Even geen praatjes maar je verstrengeld voelen in de poel van liefde. Zorg voor quality time met je lief.

Waterman

Geef toe aan je behoefte om wat lui te zijn. Geniet van de vrijheid die je vanavond kunt voelen en laat de boel gewoon even de boel. Of nog beter, laat je in de watten leggen.

Vissen

Wees als een mooie zeevrucht vandaag die zich alleen opent voor de ware liefde. Betover de wereld om je heen met mooie kleuren en geuren en wees elke Vis die je wilt zijn.


This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Feel Good