Glamours daghoroscoop: zaterdag 11 mei

Let Love Rule, dat zou zomaar het credo kunnen zijn van jouw leven nu

Red, Illustration, Games, Hand, Finger, Recreation, Gesture, Coin, Graphic design,
Glamour

Glamours astroloog stelt iedere dag – gratis en voor niks – jouw horoscoop op. Benieuwd wat de sterren vandaag voor jou in petto hebben? Zoek je sterrenbeeld op en lees mee.

Ram
Venus de planeet van de liefde staat nog twee dagen in jouw teken. Zorg dat je dit weekend ook echt in het teken van de liefde en erotiek zet. Maak er een waar feestje van.

Stier

Let Love Rule, dat zou zomaar het credo kunnen zijn van jouw leven nu. Zorg dat je aan deze tijd mooie contacten overhoudt. Je bent vlot gebekt en je gaat slierend door het leven.

Tweelingen

Je barst waarschijnlijk zo van de energie vandaag dat je ongekend fel kan zijn. Die felheid kan zich op twee manieren uiten, of via de passie of via een knallende ruzie.

Kreeft

Jij zult nu bijzonder actief zijn in je seksleven. Zorg dat je je helemaal uit kunt leven zonder schaamte of wat dan ook. De planeten van lust en liefde zijn er klaar voor.

Leeuw

Jij bent een beetje in een ondeugende tijd beland. Je wilt je laten gelden in de wereld en niet alleen maatschappelijk maar ook als persoon. Erotiek, aandacht en seks zijn nu belangrijk voor jou.

Maagd

Er is voor jou een tijd aangebroken om alle dingen die je je hebt voorgenomen te gaan realiseren. Je weet wat je wilt en je kunt het nu ook met de juiste energie doen.

Weegschaal

Je voelt je vrij en je hebt zin om daarvan te genieten. Niets is te gek voor jou vandaag, zolang je maar onder je geliefden bent. Zorg dat je geniet van deze dag.

Schorpioen

Sommigen zullen vinden dat je wat te emotioneel bent en te zweverig maar laat je gevoel niet wegnemen door de harde realiteit. Richt je op de liefde en intimiteit.

Boogschutter

Jij bent in een gezellige bui vandaag en als er geen moeilijke dingen besproken hoeven te worden, dan sta jij in voor een wilde avond/nacht met een geliefde.

Steenbok

Als het goed is, is dit een fijn weekend voor jou. Je bent weer in staat om jezelf over te geven en jouw seksdrive komt dan ook weer behoorlijk op gang. Dat belooft veel goeds.

Waterman

Je bent in een vrolijke bui dus neem je liefje mee op sleeptouw en laat deze zien wat jij mooi en interessant vindt. Maak er een pret dagje van voor jullie tweetjes.

Vissen

Het kan bijna niet anders of jij moet je heel goed voelen. Je bent nu zelf de god van de liefde dus bemin en laat je beminnen. Geniet met volle teugen.


This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Feel Good