Glamours daghoroscoop: zaterdag 4 mei

Gooi de stress van je af en dans, drink en feest

Red, Illustration, Games, Hand, Finger, Recreation, Gesture, Coin, Graphic design,
Sandra de Kuiper

Glamours astroloog stelt iedere dag – gratis en voor niks – jouw horoscoop op. Benieuwd wat de sterren vandaag voor jou in petto hebben? Zoek je sterrenbeeld op en lees mee.

Ram
In de liefdessfeer ben je nu directer. Je bent hongerig en je verlangen naar versmelting en eenheidsgevoelens zijn nu mogelijk. Maak tijd voor de liefde.

Stier
Je zou nu eigenlijk moeten gaan zwemmen samen, of hangen in een jacuzzi, de bubbels langs je lijf, een hand die je stiekem streelt… Een dag die puur alleen om genieten draait.

Tweelingen
Jij weet in deze tijd menig blik te vangen en het flirten gaat jou dan ook met groot gemak af. Een goede dag om lijntjes uit te zetten voor een nieuwe vlam, of je liefde te verdiepen.

Kreeft
Neem vanavond de tijd voor ontspanning, laat het bad vollopen en houd de telefoon buiten handbereik. Zorg dat je je avond af kunt ronden in de armen van een geliefde.

Leeuw
Jij bent in een gezellige bui en als er geen moeilijke dingen besproken hoeven te worden, dan sta jij in voor een wilde avond en nacht waarin jouw leeuwenpassie los mag gaan.

Maagd
Neem je liefje mee naar de film en ga daarna dansen of doe iets anders buiten de deur. Zo kun je zien hoe trots deze op jou is en geniet van jouw energie en liefde.

Weegschaal
Ga met familie of vrienden iets leuks doen, iets waar je positieve energie aan kunt ontlenen zodat je je accu weer kunt opladen. De dingen gaan nu even niet vanzelf.

Schorpioen
Koop vandaag iets liefs voor je geliefde en wees extra alert op diens verlangens. Het goede betaalt zich altijd uit. Je moet nu wat extra’s doen in de liefdessfeer.

Boogschutter
Doe het vandaag wat kalm aan. Je hebt wel een hoop liefde te geven maar je bent zelf niet zo energiek. Houd dus wat energie over om in de avond je lekker uit te leven.

Steenbok
Gooi de stress van je af en dans, drink en feest. Breng jezelf in de stemming om een mooie liefdesnacht te creëren, stort je in de wereld van Bacchus en geniet.

Waterman
Jij voelt je ontspannen en in harmonie met je omgeving, je hebt momenteel veel liefde in je dus ‘strooi’ dat uit over de mensen in jouw naaste omgeving.

Vissen
Dit kan een mooie avond worden, je bent zacht en inlevend maar tegelijkertijd kun je het beest in jezelf loslaten mits de sfeer ook echt fijn en aangenaam is.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Feel Good