Glamours daghoroscoop: zondag 5 mei

Je bent in een vrolijke bui dus neem je liefje mee op sleeptouw

Leaf, Illustration, Space, Games,
Sandra de Kuiper

Glamours astroloog stelt iedere dag – gratis en voor niks – jouw horoscoop op. Benieuwd wat de sterren vandaag voor jou in petto hebben? Zoek je sterrenbeeld op en lees mee.

Ram
Jij bent in een gezellige bui en als er geen moeilijke dingen besproken hoeven te worden, dan sta jij in voor een fijne en gezellige dag met mensen die je lief hebt.

Stier
Je kunt nu bijzonder actief zijn in je seksleven. Zorg dat je je helemaal uit kunt leven zonder schaamte of wat dan ook. De Stier is tenslotte het teken van lust, geniet ervan.

Tweelingen
Je bent in een vrolijke bui dus neem je liefje mee op sleeptouw en laat deze zien wat jij mooi en interessant vindt. Je barst deze week van de energie.

Kreeft
Een typische familie- of vrienden dag wordt dit. Je kunt onverwachts bezoek krijgen wat nog leuk is ook. Als Kreeft heb je nu eenmaal je dierbaren graag om je heen.

Leeuw
Misschien moet je wat bijkomen van gisteren. Houd de wereld klein vandaag en trek op met mensen die jou mogen en begrijpen zodat je jezelf kunt zijn zonder uitleg!

Maagd
Laat jouw libido niet verloren gaan. Je bezit nu het ongelooflijke vermogen om lange trage en zeer intense seks te hebben, ten minste als je de juiste lief hebt.

Weegschaal
Je voelt je vrij en je hebt zin om daarvan te genieten, niets is te gek voor jou vandaag. Als je maar uit de sleur kunt geraken en echt contact hebt met je geliefden.

Schorpioen
Vaak is goede seks het juiste medicijn om rotgevoelens om te zetten in iets moois voor jullie beiden. Zorg dat je het fijn hebt met je geliefde. Neem het initiatief.

Boogschutter
Maak er vandaag een familiedag van. Nodig die mensen uit die je dierbaar zijn en verwen hen met jouw warmte. Zo wordt jouw innerlijke motortje ook weer opgeladen.

Steenbok
Misschien begint de dag wat zwaar en moet je sociale bezoekjes afleggen waar je niet op zit te wachten, aanvaard het gewoon. Zorg dat er ook tijd is voor lust en plezier.

Waterman
Niet lullen maar poetsen is voor vandaag het advies. Zorg dat je genoeg tijd vrij maakt om fijne en leuke dingen te doen. Het is tijd om echt met de liefde bezig te zijn.

Vissen
Dit is een dag waarop je de juiste keuzes moet maken, ga je voor jezelf of kies je toch voor de middenweg en probeer je de ander het te veel naar de zin te maken. Kies bewust!

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Feel Good