Glamours daghoroscoop: maandag 13 mei

Jouw romantische bui is nog niet geheel voorbij

horoscoop
Sandra de Kuiper

Glamours astroloog stelt iedere dag – gratis en voor niks – jouw horoscoop op. Benieuwd wat de sterren vandaag voor jou in petto hebben? Zoek je sterrenbeeld op en lees mee.

Ram
Je kunt lange emotionele besprekingen moeten voeren met iemand die jij lief hebt. Probeer door de ogen van die ander mee te kijken. Hierdoor krijg je meer begrip voor de ander.

Stier
Het liefst ben jij vandaag bij hen die dicht bij jou staan en wil je ze overladen met alles wat lekker en mooi is. Hou die gevoelens vast voor in de avond.

Tweelingen
Je kunt enigszins een knoop in je maag hebben. Er zijn zoveel leuke en interessante mensen en dingen om te doen. Wie en wat moet je nou eigenlijk kiezen…

Kreeft
Je voelt je krachtig en energiek. Je kunt vandaag goede beslissingen nemen op het gebied van je werk. Wees niet verlegen of te bescheiden om je ideeën in het daglicht te zetten.

Leeuw
Vandaag is niet echt de dag van hoge pieken. Je hebt eigenlijk geen zin in verplichtingen maar goed, je moet de draad toch weer oppakken. Doe wat je doen moet.

Maagd
Jouw romantische bui is nog niet geheel voorbij, je weet tot in de kleinste detail uit te denken wat je met die ander zou willen doen. Houd die mooie gevoelens vast tot vanavond.

Weegschaal
Je kunt vandaag een conflict op je werk hebben. Als dat zo is, laat je dan niet opzij zetten. Je kunt niet altijd alles vlekkeloos oplossen. Soms moet je de strijd aan gaan.

Schorpioen
De fijne planeten staan lijnrecht tegenover jou, hierdoor kun je je soms om begrepen en minder geliefd voelen. De kunst is deze week vooral om de ander te begrijpen.

Boogschutter
Ook in de werksfeer zal je wat meer moeten afstemmen op de anderen. Je bent nu eenmaal een vurig type dat soms iets te enthousiast uit zichzelf aan iets kan beginnen.

Steenbok
Je kunt wat nerveus en onzeker zijn, maak het jezelf niet te moeilijk maar laat die ander beoordelen wat hij/zij van jou vindt. Op het maatschappelijke vlak doe jij het vaak uitstekend.

Waterman
Je kunt je vandaag wat ontstemd voelen. Je hebt niet zo’n zin om je aan te passen aan de opgelegde regeltjes van de mensen om je heen. Je kan je wat opstandig maken.

Vissen
Waarschijnlijk is dit zo’n dag waarop je allerlei mensen ontmoet die het net niet voor jou zijn. Je hunkert naar iemand die jou begrijpt. Zorg dat je in de avond met een gelijkgestemde bent.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Feel Good