Glamours daghoroscoop: dinsdag 14 mei

Op het liefdes- en sociale vlak kun je je wat onzichtbaar voelen

horoscoop
Willem Kunst

Glamours astroloog stelt iedere dag – gratis en voor niks – jouw horoscoop op. Benieuwd wat de sterren vandaag voor jou in petto hebben? Zoek je sterrenbeeld op en lees mee.

Ram
Je kunt vandaag iemand tegenkomen die het jou knap lastig maakt waardoor jij behoorlijk kunt gaan stomen. Probeer luchtig te blijven zodat het niet te persoonlijk binnen komt.

Stier
Het is een soort feestdag voor jou, je hebt een goede stemming, hebt zin om naar buiten te gaan, maar ook om lekker binnen te blijven om veel lekkers te eten.

Tweelingen
Op het liefdes- en sociale vlak kun je je wat onzichtbaar voelen. Maak je hier niet te druk om, op deze vlakken is het nu meer een tijd van introspectie en bevoelen waar je staat.

Kreeft
Het is een dag waarop je voor iedereen open kunt staan. Vandaar dat er een goede kans is dat je nieuwe mensen tegenkomt met nieuwe ideeën, die je wereld doen verbreden.

Leeuw
Je kunt vandaag wat fel zijn, neem je eventuele boosheid niet mee naar huis maar drop haar daar waar ze vandaan komt of thuishoort. Zorg dat het thuis fijn blijft.

Maagd
Je kunt je wat storen aan mensen om je heen die zich druk maken om niets en wat oppervlakkig over komen. Je houdt daar niet zo van. Zorg dat dit jouw sfeer niet bederft.

Weegschaal
Het is een echte familieavond maar vind jij dat net zo leuk als jouw familie? Zorg dat je je niet steeds verantwoordelijk voelt voor de sfeer. Laat de anderen ook hun handen uit de mouwen steken.

Schorpioen
Doe het vanavond rustig aan met zijn tweeën. Neem de tijd voor een goed gesprek om te weten waar je nu beiden staat in het leven. Je hebt fijne bevestiging nodig.

Boogschutter
Zorg dat je vandaag de dag wat luchtig start en wat meer rationeel op je omgeving reageert. Het maakt dat je op minder weerstand sluit en dat je beter begrepen wordt.

Steenbok
Je ervaart wat tegenstrijdige gevoelens van binnen en het liefst wil je naar huis maar je plichtsbesef is te groot om vandaag niets te doen. Kies wat goed is voor jou.

Waterman
Jij weet heel goed hoe je de boel moet vermaken en vandaag kun jij het hoogste woord hebben, maar zorg dat je niet een te grote flapuit wordt. Dat kan alleen bij echte vrienden

Vissen
Nodig wat vrienden uit en zorg voor lekker eten en drinken. Maak er een ontspannen avond van en geniet op afstand van de fijne sfeer die je voor je dierbare gecreëerd hebt.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Feel Good