Glamours daghoroscoop: woensdag 15 mei

Je kunt wat gevoeliger zijn dan anders

horoscoop
Sandra de Kuiper

Glamours astroloog stelt iedere dag – gratis en voor niks – jouw horoscoop op. Benieuwd wat de sterren vandaag voor jou in petto hebben? Zoek je sterrenbeeld op en lees mee.

Ram
De rust is teruggekeerd. Misschien is het een goed idee om met een lief een goede maaltijd te maken en zodoende in de juiste stemming te komen voor een fijne avond.

Stier
Je kunt vandaag met jezelf of anderen overhoop liggen. Je wilt je niet vervelen maar kunt daardoor juist een wat apathische houding krijgen. Zorg dat je zelf wat onderneemt.

Tweelingen
Zorg dat je vandaag zuinig omgaat met je energie. Je kunt je wat sneller vermoeid voelen dan anders. Zorg dat je de planning voor de aankomende dagen goed op orde hebt.

Kreeft
Je hebt het druk en voelt eigenlijk het verlangen om bij die ander te zijn. Zorg daarom voor tijd en ruimte voor deze belangrijke gevoelens. Neem de avond vrij hiervoor.

Leeuw
Je kunt wat gevoeliger zijn dan anders en vandaar dat je de behoefte zult voelen om fijne gesprekken met anderen te hebben. Je hebt een steuntje in de rug nodig.

Maagd
Je voelt de liefde door je aderen kolken en mocht je nog niet verliefd zijn dan word je het nu wel omdat je nu het beste van jezelf kunt tonen. Zeker in de aankomende dagen geldt dit.

Weegschaal
Deze dag kan wat ontnuchterend werken, je moet gewoon aan bepaalde verplichtingen voldoen waar eigenlijk je hoofd nu helemaal niet naar staat. Let it be.

Schorpioen
Het liefst zou je ook vandaag in huis willen blijven. Toch is het beter om iets fysieks buiten te doen om zodanig even je spanningen te ontladen. Zorg hier voor.

Boogschutter
Ga vandaag met je vriendinnen iets leuks doen. Zij kennen jou goed en kunnen jou nu een keertje op sleeptouw nemen om een fijne plezierige avond te hebben.

Steenbok
Jij wilt vanavond vertroeteld en lekker in de watten gelegd worden want eigenlijk is jouw liefje de enige die jouw zwakke punten goed aanvoelt. App hem vast voor vanavond.

Waterman
Het is bij uitstek een dag om kalm aan te doen. Zorg dat je jezelf verwent met een ontspannen avond en goede gesprekken met mensen die het dicht bij jou staan. Lekker zen.

Vissen
Laat je vandaag er niet toe verleiden om dingen te doen waar je geen zin in hebt. Zeker nu je het lastig kunt vinden om duidelijk voor jezelf op te komen.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Feel Good