Glamours daghoroscoop: maandag 20 mei

Met je zelfverzekerde uitstraling kun je vandaag bergen verzetten

horoscoop
Glamour

Glamours astroloog stelt iedere dag – gratis en voor niks – jouw horoscoop op. Benieuwd wat de sterren vandaag voor jou in petto hebben? Zoek je sterrenbeeld op en lees mee.

Ram

Er hoeft weinig te gebeuren om te zorgen dat jij geërgerd raakt. Je zit vandaag niet zo goed in je vel. Gebruik je vlotte babbel om jezelf en de anderen af te leiden van dit gevoel.

Stier

Vandaag kom jij weer terug op aarde en de verplichtingen laten zich weer zien. Houd de goede gevoelens vast als je die de afgelopen tijd hebt beleefd. Koester deze!

Tweelingen

Jouw verjaardag komt eraan. Dat betekent dat je een eigen nieuwjaar kunt vieren. Nu is het pas echt tijd om voornemens voor je eigen leven te bepalen en keuzes te gaan maken.

Kreeft

Je voelt je fit en krachtig vandaag. Met je zelfverzekerde uitstraling kun je bergen verzetten. Waar ga jij je tanden in zetten? Laat zien wat je in je mars hebt.

Leeuw

Het is een echte doe-dag dus zorg dat je met beide benen op de vloer staat. Dan wordt het een fijne dag om hard te werken en de resultaten te behalen waar je trots op bent.

Maagd

Je voelt je teder en mild. Je voelt je geëmotioneerd en gepassioneerd en de zoete herinnering maakt dat je snel naar je lief toe wil. Stuur wat leuke berichtjes en plannetjes.

Weegschaal

Je kunt een wat vermoeide indruk maken en het kan lijken alsof de dagelijkse beslommeringen te veel beslag op je leggen. Je zit qua energie in een klein dipje, maar maak je niet ongerust.

Schorpioen

Je kunt het gevoel hebben dat jouw bedoelingen niet zo goed gezien worden door anderen. Vooral in de werksfeer en bij mensen die niet zo dicht bij je staan kun je dit merken. Trek het je niet te veel aan.

Boogschutter

De planeten staan niet zo gunstig voor jou vandaag. Dat wil zeggen dat alles wat je snel en direct wilt doen, soms op tegenstand kan stuiten. Zorg dus vooral dat je overal de tijd voor neemt.

Steenbok

Je kunt wat geïrriteerd zijn vandaag maar richt je daar niet op. Maak liever gebruik van de kans dat je bepaalde ideeën nu ook daadwerkelijk kunt verwezenlijken.

Waterman

Het is even rustig geweest bij jou, maar nu breekt er weer een periode aan van de handen uit de mouwen te steken. Je wilt je weer in het leven kunnen storten.

Vissen

Zorg dat je je financiën goed op orde hebt want er hangt een eventuele tegenvaller in de lucht. Dit geldt vooral als je te slordig met je boekhouding bezig bent geweest.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Feel Good