Glamours daghoroscoop: dinsdag 21 mei

Soms kun je door je eigenwijsheid best wel bazig zijn

horoscoop
Glamour

Glamours astroloog stelt iedere dag – gratis en voor niks – jouw horoscoop op. Benieuwd wat de sterren vandaag voor jou in petto hebben? Zoek je sterrenbeeld op en lees mee.

Ram

Soms kun je door je eigenwijsheid best wel bazig zijn. En zeker vandaag wil jij, als het even kan, laten zien wie de baas is. Zorg dat je niet gaat Rammen, blijf overleggen.

Stier

Zorg dat je vandaag geen ruzie krijgt. Je kunt wat stelliger overkomen dan waarschijnlijk je bedoeling is. Je kunt wat nukkig en vasthoudend reageren wat niet door iedereen wordt gewaardeerd.

Tweelingen

Je zit vandaag lekker in je vel. Je bent zeker van wat je voelt en dat laat je ook duidelijk merken. Maar je kunt wel slecht tegen weerstand en dat wakkert jouw temperament snel aan.

Kreeft

Er bestaat vandaag een goede kans dat je moet herdefiniëren wie nou je vrienden zijn en wie niet. Je bent bezig met de vraag in welke sociale kring jij je het prettigst voelt.

Leeuw

Het kan zijn dat vandaag iemand jouw trots kwetst en je in je hart raakt. Het kan je een gevoel geven dat je iets verkeerd gedaan heb. Kijk of het aan jou ligt of toch aan de ander.

Maagd

Als het goed is, zit het leven nu mee. Je kunt met wat charme en vriendelijkheid veel voor elkaar krijgen. Als je wilt solliciteren doe dit dan in afzienbare tijd want je kansen zijn nu groter.

Weegschaal

Je begint je weer fijner in je vel te voelen. Je merk dat alles weer wat vlotter gaat lopen. Alleen in de liefdessfeer is het wat rustig. Daar moet je wat meer je best voor doen.

Schorpioen

Je voelt dat vanaf vandaag de energie weer toeneemt in je leven en dat maakt je krachtiger. Zorg dat je je krachten richt op zaken waar je blij en gelukkig van wordt.

Boogschutter

Pas vandaag een beetje op met collega’s en mensen die niet zo dichtbij je staan. In de ogen van hen kun je nu misschien wat lomp en te direct overkomen.

Steenbok

Je kunt onverwachts hulp krijgen van iemand die zich eigenlijk meestal op de achtergrond houdt. Maak hier gebruik van en reageer niet te trots vanuit je eigen emoties.

Waterman

Let erop dat je de ruimte neemt om die dingen te doen die voor jou belangrijk zijn en jij je vrij blijft voelen. Gebruik daarom deze tijd om meer op jezelf te zijn en aandacht hieraan te besteden.

Vissen

Op ‘t emotionele vlak kun je bepaalde vrouwen tegen het lijf lopen die je niet zo goed liggen. Pas goed op je woorden. Laat je niet uitdagen om met die ander te concurreren.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Feel Good