Glamours daghoroscoop: woensdag 22 mei

Als er iemand is die de boel vanavond op sleeptouw kan nemen, dan ben jij dat wel

horoscoop
Glamour

Glamours astroloog stelt iedere dag – gratis en voor niks – jouw horoscoop op. Benieuwd wat de sterren vandaag voor jou in petto hebben? Zoek je sterrenbeeld op en lees mee.

Ram

Jij wilt vandaag het liefst een beetje je eigen gang gaan. Soms heb je van die dagen dat je liever op jezelf bent. Zodoende heb je even de tijd om te kijken waar je staat.

Stier

Je bent wat gevoelig voor de sfeer om je heen, de lente maakt je zwoel en opgewonden. Je verlangt naar het warme lijf van je liefje dus organiseer een fijne avond

Tweelingen

Jouw verstand staat op scherp en je wilt veel doen en veel meemaken. Je kunt soms sneller gaan dan de mensen om je heen. Houd dit in de gaten want niet iedereen kan zo vlot schakelen.

Kreeft

Je bent vandaag als een vulkaan, je stroomt over van geestdrift. Als er iemand is die de boel vanavond op sleeptouw kan nemen, dan ben jij dat wel. Have fun!

Leeuw

Vandaag kun je je wat eenzaam voelen. Ssluit je niet te veel af voor wat er om je heen gebeurt, dan valt het uiteindelijk toch wel mee. Niet elke dag is even sprankelend.

Maagd

Ook in de liefde wordt er wel eens geknokt omdat het soms even duurt voordat je elkaar begrijpt. Wees alleen niet te kritisch en ga niet tot op het bot testen wie er nu gelijk heeft.

Weegschaal

Soms lijkt de liefde ver weg en kun je te veel in je hoofd zitten en piekeren. Ga voor de ervaring en niet voor wat je denkt. Maak echt contact en zeg wat er in je omgaat.

Schorpioen

Het is een dag waarop je hard kunt werken en collega's kunt laten zien wat je allemaal in je mars hebt. Zorg dat je in contact met anderen open en transparant blijft.

Boogschutter

Jouw aanstekelijkheid blijft niet onopgemerkt. De aankomende dagen zul je dan ook merken dat je als honing voor je geliefde bent. Maar je kunt nu ook voor anderen aantrekkelijk zijn.

Steenbok

Je hebt in de liefde behoefte aan zekerheid en tastbaarheid zodat je je mild en zacht kunt voelen. Lijfelijkheid is voor jou vaak een deur om bij je emoties te komen.

Waterman

Het is een fijne tijd voor jou. Je harde gedisciplineerde werken zal nu worden beloond. Let wel op je energie.

Vissen

Je kunt je in de liefde wat onzeker voelen. Sluit jezelf niet te veel af maar durf die ander te bevragen of dat jouw gevoelens gegrond zijn. Dan loop je uiteindelijk minder bedrukt rond.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Feel Good