Glamours daghoroscoop: vrijdag 24 mei

Jij hebt behoefte aan een gezellige tijd, je bent graag onder de mensen

horoscoop
Glamour

Glamours astroloog stelt iedere dag – gratis en voor niks – jouw horoscoop op. Benieuwd wat de sterren vandaag voor jou in petto hebben? Zoek je sterrenbeeld op en lees mee.

Ram

Je kunt vandaag bijzonder sentimenteel zijn. Misschien is het een goed plan om de avond alleen met jouw geliefde door te brengen. Het is niet verkeerd om soms kalmpjes aan te doen.

Stier

De zaken lopen niet vanzelf op rolletjes en daardoor kun jij je energie niet zo goed kwijt. Misschien dat je daardoor nu wat timide overkomt in plaats van extravert.

Tweelingen

In al het ondernemen waar je nu waarschijnlijk mee bezig bent, kun je in je haast naar nieuwe dingen een beetje de liefde en je gevoelswereld uit het oog verliezen.

Kreeft

Als je verliefd bent dan stromen zoveel gevoelens door jou heen dat je die ander wel moet kunnen beminnen. Want wat jij nu kunt voelen, is simpelweg soms te veel en moet stromen.

Leeuw

De lucht is geklaard en je wordt aangenaam verrast door de fijne aandacht die jou ten dele valt vandaag. Sta open en geniet er van. Laat je van je fijnste kant zien.

Maagd

Jij moet lekker met je geliefde nog even de stad in. Je uitleven en even zorgeloos de avond in om daarna een tedere, warme nacht in te gaan.

Weegschaal

Jij hebt behoefte aan een gezellige tijd, je bent graag onder de mensen. Normaal ben je niet zo genotzuchtig maar nu wil je het er echt van nemen. Geef je zelf wat ruimte.

Schorpioen

Vanavond is het tijd om de vrijheid te vieren. Ga stappen met je lief en/of vriendinnen en doe iets waardoor je helemaal loskomt van de werkweek. Zorg voor je eigen ontspanning.

Boogschutter

Zorg dat je het gezellig hebt vandaag en heb een goed oog voor de verlangens van je geliefden. Je kunt een beetje in jezelf gekeerd zijn in deze dagen.

Steenbok

Zorg dat je je niet te veel laat opfokken door je omgeving. Sluit je zonodig af voor 'energiezuigers' en richt je op mensen die wel constructief zijn. Anders loop je helemaal leeg.

Waterman

Soms vind je het als Waterman lastig aan te voelen wat je lief nu wilt. Zorg dat je je voelsprieten gebruikt vanavond en wees niet te abstract tijdens het uiten van je gevoelens.

Vissen

Je wordt door je omgeving uitgedaagd om eens iets te doen wat je niet onder controle hebt. Ga die uitdaging aan maar blijf wel voorzichtig met wat je aan kunt of niet.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Feel Good