Glamours daghoroscoop: zaterdag 25 mei

Ga er een paar dagen tussenuit of zorg in ieder geval dat je samen bent met je geliefde

horoscoop
Glamour

Glamours astroloog stelt iedere dag – gratis en voor niks – jouw horoscoop op. Benieuwd wat de sterren vandaag voor jou in petto hebben? Zoek je sterrenbeeld op en lees mee.

Ram

Je kunt vandaag aardig assertief zijn. Dit kan maken dat je geliefde of andere dierbaren om je heen behoorlijk onder de indruk raken van jouw wensen. Wees hier bewust van.

Stier

Alleen dit weekend staan de planeten van de liefde en gezelligheid nog in jouw teken. Zorg dat je deze mooie energie niet verspilt. Maak er op beide vlakken wat van.

Tweelingen

Je kunt niet elke dag zweven. Vandaag moet je eventjes met beide voeten op de grond blijven staan. Het is goed om het dit weekend rustig aan te doen en niet te veel hooi op je vork te nemen.

Kreeft

In deze dagen staan de planeet van de seksuele driften en de planeet van de liefde zeer gunstig voor jou. Zorg dat je een lief hebt. Vier de liefde in al zijn charme en schoonheden.

Leeuw

Als jouw hart overloopt van liefde dan kun je het niet laten om aan die ander te zitten. Alles is vandaag gericht op beminnen. Je bent een meesteres in het begeren.

Maagd

Je bent in een goede stemming dus nodig je vrienden uit en maak een geweldig Bourgondisch diner. Toon je finesse en zet, zoals niemand anders dat kan, de puntjes op de i.

Weegschaal

Onderneem een dag vol van activiteiten waardoor je je eigen fysieke krachten tegenkomt. Het helpt je om uit je gedachtes te komen en dichter bij jouw eigen gevoelens te staan.

Schorpioen

Je hebt behoefte aan harmonie en rust. Het kan een beetje een drukke tijd geweest zijn waarin niet alles vanzelf ging. Zorg dat je vandaag toe komt aan leuke dingen.

Boogschutter

Emotioneel voel jij je goed. Je verlangt ernaar om je geliefden om je heen te hebben. Het liefst heb je alle mensen om je heen waar je van houdt. Nodig ze allemaal uit.

Steenbok

Je hebt momenteel een hoop strijd op het maatschappelijke vlak. In de liefde gaat het goed en dat wil je vannacht zeker voelen. Nu mag de ander de baas zijn.

Waterman

Ga er fijn op uit met je vriendinnen en gooi de remmen los. Maar... bewaar dat speciale moment voor je geliefde want dat maakt de avond echt perfect. Wees vrij en onbezonnen.

Vissen

Ga er een paar dagen tussenuit of zorg in ieder geval dat je samen met je geliefde een paar fijne avonden hebt zodat je behoefte aan intensiteit gevoed wordt.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Feel Good