Glamours daghoroscoop: zondag 26 mei

Misschien is het tijd voor een nieuwe look of een radicale verandering in je gewoonten?

horoscoop
Glamour

Glamours astroloog stelt iedere dag – gratis en voor niks – jouw horoscoop op. Benieuwd wat de sterren vandaag voor jou in petto hebben? Zoek je sterrenbeeld op en lees mee.

Ram

Zorg dat je vandaag wat met geliefden doet. Laat hen jou helpen om het leuk en aangenaam te hebben. Vandaag moeten anderen maar eens even het voortouw nemen.

Stier

Jij hebt behoefte aan spanning. Je wilt uitgedaagd worden zodat jouw wellust opgewekt wordt en je je helemaal kunt geven. Haal alles uit de liefde en feest erop los.

Tweelingen

Jij zult regelmatig vanuit je onderbuik geprikkeld worden. De ene keer fijn en de ander keer vervelend. Misschien is het tijd voor een nieuwe look of een radicale verandering in je gewoonten?

Kreeft

Jij zit dit weekend prima in je vel. Je hebt veel energie en je wilt graag van alles ondernemen. Zorg dat je dit weekend nog volop de goede liefdessfeer benut.

Leeuw

Jij wilt bemind worden. Je rond wentelen in fijne en liefdevolle aandacht, echt met zijn tweeën zijn en opgaan in elkaars liefde. Zorg dat je een plek hebt om echt samen te zijn.

Maagd

Je voelt je energiek en je hebt de kracht om belangrijke veranderingen aan te brengen in je leven. De contacten met geliefden kunnen geïntensiveerd worden.

Weegschaal

Je kunt je wat opgesloten voelen. Jij hebt het echt nodig dat jouw geliefde je uit het dal haalt en de weg wijst naar een fijne dag waarin je je verbonden voelt met hen die je lief hebt.

Schorpioen

Let op dat je vandaag je wereld klein houdt en je alleen met mensen omringt die jou werkelijk blij maken. Zodoende zorg je ervoor dat dit een fijne ontspannen dag wordt.

Boogschutter

Jij bruist van het enthousiasme en je bent overal voor in, als het maar leuk is. Niks moeilijk doen, gewoonweg lekker genieten is jouw credo. Neem de anderen mee in dat plezier.

Steenbok

Ga samen gezellig de natuur in, geniet van de lente en gebruik je zintuigen om het ontwaken van de natuur te beleven. Laat je hoofd leeg lopen en ontspan bij al het moois.

Waterman

Jij bent een groepsmens en je houdt ervan als er veel mensen om je heen zijn. Ga naar een lezing of trek de natuur in. Cultiveer je verlangen naar kennis en schoonheid.

Vissen

Zorg dat je met hen die je lief hebt, in je eigen bubbel kunt blijven. Geen nare sferen van buitenaf maar een mooie geborgen dag met vooral veel liefde en vriendelijkheid.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Feel Good