Glamours daghoroscoop: zondag 19 mei

Soms moet je keuzes maken in de liefde

daghoroscoop-zondag
Sandra de Kuiper

Glamours astroloog stelt iedere dag – gratis en voor niks – jouw horoscoop op. Benieuwd wat de sterren vandaag voor jou in petto hebben? Zoek je sterrenbeeld op en lees mee.

Ram
Er komt nu een tijd aan waarin je weer meer energie Krijgt. Je kunt nu allerlei dingen oppakken die zijn blijven liggen. Of juist dingen gaan doen waar je voor op pad moet.

Stier
Je wilt op pad om je vrienden te bezoeken en leuke dingen te doen maar bovenal gaan voor de gezelligheid en geen moeilijkheden aan je kop. Het is tenslotte weekend.

Tweelingen
Je kunt vandaag wat spanningen krijgen in de liefdessfeer, veeg de argumenten van die ander niet van tafel door er wat luchtig mee om te gaan, maar luister goed en met je gevoel.

Kreeft
De liefdesplaneet adviseert je de gordijnen dicht te houden en een heerlijke dag in bed met je lief door te brengen. Zorgen voor familie en vrienden hoeft niet altijd voorop te staan.

Leeuw
Je wilt dat jouw liefje de grenzen meer gaat verleggen op het seksuele vlak, maar blijf wel lief en leg niet te veel jouw wil op. Een Leeuw is nu eenmaal speelser dan anderen.

Maagd
Je bent in deze tijd mild en romantisch ingesteld en als er iemand is op dit moment die weet hoe een ander te verwennen, dan ben jij het wel. Want een Maagd weet alles van verfijnde technieken.

Weegschaal
Het liefst ben jij vandaag met mensen samen die dichtbij jou staan en zul je er naar streven dat thuis alles in de juiste balans verkeert. Word niet over controlerend.

Schorpioen
Je voelt je aanvankelijk wat geremd maar gaandeweg de dag zul je je steeds sterker gaan voelen. De beste manier om het goed te hebben is door echt open te zijn.

Boogschutter
De sterren staan niet zo gunstig, vandaar dat je vandaag misschien wat gedonder kunt krijgen in de liefde. Het is de aankomende tijd van belang dat je niet teveel vanuit je eigen behoeftes handelt.

Steenbok
Wat jij nodig hebt van je partner is een goede knuffel en een zachte massage. Meestal word jij weer zacht als je de ander werkelijk kunt voelen. Laat die ander echt toe.

Waterman
Het liefst zou jij vandaag je dag in groot gezelschap doorbrengen, je bent echt een groepsmens die zeer loyaal naar zijn vrienden en familie kan zijn. Bel hen die je lief hebt.

Vissen
Soms moet je keuzes maken in de liefde, dus als je gevoel zegt dat het goed zit ga er dan voor en zorg ook dat je blijft communiceren. Zo krijg je een prachtige dag.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Feel Good