Festival-liefhebber? Deze dj's mogen niet ontbreken in je Spotifylijst

Je maandelijkse dosis muziekinspiratie!

Stage, Crowd, Event, Grilling, Cuisine, Cooking, Leisure, Party, Smoke, Food,
Instagram

Als brand manager van Glamour houdt Wendy zich iedere dag bezig met het organiseren van toffe events en zorgt ze ervoor dat het magazine elke maand in de winkels ligt en bij abonnees op de mat. Naast deze fantastische baan heeft ze nóg een job: DJ. En dus een grote passie: muziek, waar ze over schrijft voor glamour.nl.

Deze keer tipt ze een van haar favoriete dj-duo's, dus ben je een festivalganger, zoek onderstaande mannen dan maar op.

Al een tijdje ben ik fan van het DJ-duo ANOTR. Op een feest tijdens ADE, inmiddels alweer twee jaar gelden, hoorde ik de mannen voor het eerst draaien. De energie die ANOTR geeft vanachter de draaitafels en de muziek die ze spelen, opzwepende techhouse beats met tussendoor lekkere vocals, spraken mij meteen aan.

No Art
Ik ben ANOTR vanaf dat moment een beetje gaan volgen en heb ze op diverse festivals zien optreden, waaronder op Strafwerk en DGTL. ANOTR gaat de laatste tijd als een speer, zo speelden ze onder andere op Elrow festival en staan ze deze zomer wederom bij ANTS (Ibiza) & Tomorrowland.

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Daarnaast timmeren ze hard aan de weg met een eigen concept: NO ART, waarmee ze op 25 mei in de Loft in Amsterdam staan.

De eerste twee edities in de Claire waren stijf uitverkocht en ook deze editie was binnen paar dagen uitverkocht.

Naast ANOTR zullen ook de uit Londen afkomstige Seb Dito, de Amsterdamse Toman en Azteca en Dubgrade, beide afkomstig uit Roemenië, komen draaien.

Het concept NO ART draait niet alleen om muziek. ANOTR heeft ook een enorme passie voor kunst en dat brengen ze graag samen met muziek, zo zal er op de avond zelf voorafgaand aan het feest een expositie zijn van Juuls Kiryanova en een life performance van Lisette Ros.


Tip
Op soundcloud zijn diverse sets van ANOTR te luisteren, écht een aanrader als je in de mood wil komen voor een avondje dansen of als je thuis een feestje geeft. Ik krijg altijd veel energie van hun muziek en ik raad het je echt aan om te luisteren, ik weet zeker dat je daarna ook fan bent!

Een paar van mijn favoriete nummers:

 • ANOTR – Smash
 • ANOTR – Let me tell you
 • ANOTR – Hypnosis
 • ANOTR - Help

  Je kunt ANOTR ook volgen via soundcloud.

  This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
  Advertentie - Lees hieronder verder
  Meer van Feel Good