Glamours daghoroscoop: maandag 27 mei

Dit zou wel eens een aangenaam dagje kunnen worden

Pink, Illustration, Art, Space, Graphic design, Moon,
Sandra de Kuiper

Glamours astroloog stelt iedere dag – gratis en voor niks – jouw horoscoop op. Benieuwd wat de sterren vandaag voor jou in petto hebben? Zoek je sterrenbeeld op en lees mee.

Ram
Jij kunt wat lastige gesprekken moeten voeren waarin je aangesproken wordt op jouw verantwoordelijkheden. Loop hier niet voor weg en maak je er vooral niet te kwaad over.

Stier
Al kun jij soms wat lomp zijn en over de gevoelens van een ander lichtelijk heen walsen, zorg dat je daar vandaag rekening mee houdt zowel op je werk als in je sociaal leven.

Tweelingen
Jij hebt vriendinnen om je heen nodig die dicht bij jou staan. Zorg alleen wel dat zij geen substituut voor jouw liefdesgevoel worden als je in een relatie zit met een dipje.

Kreeft
Dit zou wel eens een aangenaam dagje kunnen worden. Je krijgt de kans om in contact te komen met iemand die nogal jouw interesse heeft op het sociale vlak.

Leeuw
Doe vandaag je verplichtingen zo goed mogelijk. Dat biedt je daarna de tijd om te ontspannen en leuke gezellige dingen te doen met hen die echt bij jou horen.

Maagd
Ook op jouw werk zal jouw seksuele uitstraling opvallen en weet je met weinig moeite de anderen om je vingers heen te winden. Gebruik deze energie om dingetjes voor elkaar te krijgen.

Weegschaal
Er kunnen wat spanningen ontstaan in jouw liefdesleven. Dit komt vooral door allerlei praktische zaken die jij aan moet gaan en dat is niet echt bevorderlijk voor jouw stemming.

Schorpioen
Je bezit een behoorlijke dosis energie dus als er vandaag gepresteerd moet worden kunnen ze op jou rekenen. In deze dagen is geen enkele klus jou te groot of te moeilijk.

Boogschutter
Voor jou is dit een dag waarop je hard moet werken maar alles kan net iets teveel moeite kosten. Probeer vanavond gewoon rustig thuis te blijven. Houd dan de boog ontspannen.

Steenbok
Stort niet al jouw energie in je werk of in hetgeen wat niet haalbaar is maar neem ook de tijd om je vriendschappen goed te onderhouden. Je hebt nu eenmaal wat minder energie.

Waterman
Je kunt het gevoel hebben dat je veel zelf moet doen maar vergeet niet dat je daar nu ook de power voor hebt. Het maakt je sterk en geeft je een fijn onafhankelijkheidsgevoel.

Vissen
Jij hebt vandaag hoe dan ook die magische uitstraling en je bent in staat om anderen in de ban te brengen van jouw innerlijke schoonheid. Geniet van deze aandacht.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Feel Good