Het internet is in de ban van de towelkini: een badpak en badlaken in één

In de categorie: opmerkelijke zomertrends

Towelkini
WavebreakmediaGetty Images

Grote kans dat je je afvraagt of het een grap is, maar nee: de towelkini bestaat écht en gaat hartstikke viral. Het idee van de towelkini is dat het een badpak en badlaken combineert. Voor bakkende bikini-liefhebbers onder ons dus een no go, want het badstof-gewaad bedekt óók je buik, rug en een deel van je armen. Toch is het kledingstuk onwijs populair, en raakt het internet er maar niet over uitgepraat.

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

In de ban van de towelkini

Vooral op Twitter wordt er in binnen- en buitenland over gesproken, maar ook de nodige vragen komen voorbij. Zo vermoeden twitteraars dat het niet echt makkelijk is om in het kledingstuk te zwemmen, en vragen anderen zich af of er écht mensen zijn die dit gaan dragen. Vooral omdat het twee-in-één zomeritem niet bepaald goedkoop is: voor 199 dollar (een kleine 180 euro) bestel je 'm bij Special Special, een Amerikaanse arty webshop waar onder meer kunst, boeken, maar dus ook accessoires en kleding te koop zijn.

Nog maar een paar te koop

De towelkini is ontworpen door de New Yorkse conceptual designer Aria McManus, die tot voor kort vrijwel onbekend was. Op Instagram – de post zie je hierboven – reageert de ontwerper op de hype rondom haar ontwerp. Ook laat ze weten dat er nog maar een paar verkrijgbaar zijn in de kleuren roze en geel, dus als je 'm dolgraag wil toevoegen aan je zomergarderobe, moet je snel zijn.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Feel Good