Glamours daghoroscoop: dinsdag 28 mei

Je voelt de vlinders weer in je buik, je bent sentimenteel en romantisch

Illustration, Games,
Sandra de Kuiper

Glamours astroloog stelt iedere dag – gratis en voor niks – jouw horoscoop op. Benieuwd wat de sterren vandaag voor jou in petto hebben? Zoek je sterrenbeeld op en lees mee.

Ram
Je kunt op heimelijke tegenwerking stuiten. Zorg dat bij alles wat je doet je transparant bent zodat je de ander geen wapens in handen geeft om jou aan te vallen.

Stier
Emotioneel zit jij vandaag goed in je vel. Zorg dat je onder vriendinnen bent en een onbekommerde avond hebt waar liefde even geen rol in speelt en je je onbevangen kunt voelen.

Tweelingen
Je kunt wat mot krijgen met mensen die je na aan het hart liggen en dat kan jou naar de keel grijpen. Zorg dat het niet uit de hand loopt en zoek de oplossingen in eerste instantie in jezelf.

Kreeft
De kriebels gaan nogal te keer in jou en je kunt daardoor te pas en te onpas signalen uitzenden, zorg dat je niet de verkeerde personen aantrekt met je charmes.

Leeuw
Krop de dingen niet op totdat je als een vulkaan uit elkaar barst. Probeer open te zijn en relativeer je gedachtes met je vriendinnen, met een lekker glas wijn en hapjes erbij.

Maagd
Met jouw kritische oog zal je niet snel iemand goed genoeg vinden om bij jou te horen passen. Probeer niet alleen naar de buitenkant te kijken. Zie die ander als geheel.

Weegschaal
Soms is het voor jou goed om je gevoelens op een rijtje te zetten en gewoonweg even op jezelf te zijn zodat je je ervaringen kunt ordenen. Zeker nu het op dit vlak wat stroever gaat, is dat raadzaam.

Schorpioen
Pas op voor mensen die misbruik van jou willen maken en alleen maar komen halen maar jou feitelijk niets terug geven. Voel je niet verplicht om jan en alle man te helpen.

Boogschutter
Je kunt niet altijd een feestnummer zijn, soms is het gewoon belangrijk dat je beseft dat de plichten van alledag even belangrijker zijn om een goed gevoel te krijgen.

Steenbok
Je voelt de vlinders weer in je buik, je bent sentimenteel en romantisch. Kortom, trek je stoute schoenen aan en probeer contact te maken met diegene naar wie je verlangt.

Vissen
Nu je zo straalt, kun je prachtige foto’s van jezelf maken die je kunt gebruiken voor internet-dating of als reminder in minder zonnige tijden. Voor nu, houd het goede gevoel vast.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Feel Good