Glamours daghoroscoop: woensdag 29 mei

Het is een goede avond om eens een paar uurtjes alleen te zijn

Ipad, Electronics, Technology, Illustration, Gadget, Electronic device, Design, Font, Graphic design, Games,
Sandra de Kuiper

Glamours astroloog stelt iedere dag – gratis en voor niks – jouw horoscoop op. Benieuwd wat de sterren vandaag voor jou in petto hebben? Zoek je sterrenbeeld op en lees mee.

Ram
Het is een beetje een tijd waarin je je rustig moet houden en dat kan je lastig vinden op je werk of in je sociale leven. Zorg dat je niets te overijverig gaat doen.

Stier
Veel van wat je nu doet brengt belangrijke input voor jouw toekomstige liefdesleven. Je kunt nu een basis gaan leggen voor iets moois. Gebruik deze tijd goed en bewust.

Tweelingen
Stilstaan is niet echt jouw sterkste kant maar juist daarom moet je soms echt stilstaan om te kijken wat er nu allemaal gebeurt. Dat helpt je zodoende om te weten hoe je er voor staat

Kreeft
Soms kun jij wat te eisend overkomen in jouw verlangen om die ander lief te hebben, maar in principe geeft dit juist jouw hunkering weer. Leg dit uit aan je lief

Leeuw
Hoewel je de behoefte hebt aan krachtige seks, ben je zeer attent op de wensen van je/een geliefde, je innige verlangen is ook geestelijk. Je wilt je verbonden kunnen voelen.

Maagd
Je voelt een groot en oprecht verlangen maar je hebt er wat hulp bij nodig om je liefde en hartstocht te tonen aan je geliefde. Laat je op sleeptouw nemen richting een mooie avond

Weegschaal
Normaal ben je vlot gebekt wat de liefde betreft maar nu ben je wat meer naar binnen gericht. Zie dit niet als een rem maar als een tijd van overpeinzing en verdieping.

Schorpioen
Je kunt vandaag het gevoel hebben dat je even op je zelf staat. Jouw geliefde kan ergens een compleet andere mening over hebben dan jij. Maak het niet te groot.

Boogschutter
Je kunt onvoorzien hulp krijgen van een persoon die zich eigenlijk meestal op de achtergrond houdt. Maak hier gebruik van en reageer niet te trots vanuit je eigen emoties.

Steenbok
Je ontdooit, geleidelijk breekt de muur van gereserveerdheid af. Geef je vanavond langzaam over aan degene die jouw hart mag veroveren en geniet van de liefde.

Waterman
Het is een goede avond om eens een paar uurtjes alleen te zijn. Ga wandelen of iets doen, wat het nadenken over jezelf niet in de weg zit. Zet alles weer even op een rijtje in je hoofd.

Vissen
Jij bent net een zeeanemoon, als jouw geliefde in jouw omgeving komt dan omsluit je deze met je lichaam om zo het levenssap te ontnemen. Een vis kan elke droom waarmaken.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Feel Good