Glamours daghoroscoop: donderdag 30 mei

Je kunt wat sentimenteel zijn vandaag

Games, Illustration, Blackboard, Recreation,
Sandra de Kuiper

Glamours astroloog stelt iedere dag – gratis en voor niks – jouw horoscoop op. Benieuwd wat de sterren vandaag voor jou in petto hebben? Zoek je sterrenbeeld op en lees mee.

Ram
Je hebt mensen nodig die een arm om jou heen slaan. Ook al vind je dat lastig toe te laten als Ram, maar ook jij moet soms toegeven dat je niet alles alleen kunt dragen.

Stier
Het is een ideale avond om samen eens te bomen over waar je met elkaar naar toe wilt in de nabij maar ook verre toekomst. Wat verwacht je van elkaar en wat is minder van belang?

Tweelingen
Je bent in een guitige bui en je wilt je lief of anderen die dicht bij jou staan een beetje plagen. Je voelt weer de behoefte om alles weer wat luchtig en gezellig te maken.

Kreeft
Er hangt een broeierige sfeer en je bent heetbloedig. Jij wilt gekoeld worden om zo de spanningen te laten smelten. Dit doe je het liefst samen dus zorg dat je niet alleen bent vannacht.

Leeuw
Je kunt wat sentimenteel zijn vandaag en als jouw grote hart geraakt wordt door iets kleins dan voel jij je wegsmelten in tederheid. Je bent soms echt heel gevoelig.

Maagd
Soms moet je even op jezelf zijn en je levenssituatie in oogschouw nemen zodat je kunt zien waar je met jezelf even in vastzit. Je kunt wat gemakzuchtig zijn in deze dagen.

Weegschaal
Schoonheid is voor jou belangrijk en vandaar dat je soms het verlangen hebt om jezelf en de omgeving te verfraaien met mooie spullen. Zorg dat je je geld bewust uitgeeft.

Schorpioen
Je kunt soms het gevoel hebben dat je met je dierbare om je heen niet op één lijn zit. Kijk van uit hun ogen naar de situatie, dat creëert begrip en dan zorg je zelf dat je weer op één lijn komt.

Boogschutter
De dagelijkse zaken lopen niet vanzelf in deze dagen en daardoor kun jij je levensenergie niet zo kwijt. Misschien dat je daardoor nu wat timide overkomt in plaats van extravert.

Steenbok
Eigenlijk moet jij iets voor jezelf doen waardoor je je fysiek en geestelijk beter voelt. Ga sporten of iets anders ondernemen waarin je uitblinkt. Dan komt je energie level weer op peil.

Waterman
Dit kan wel eens een hele mooie en fijne avond samen worden, omdat je goed in staat bent om uiteen te zetten wat je voelt voor je lief. Zorg dat je je werkelijke gevoelens uit.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Feel Good