Glamours daghoroscoop: zaterdag 1 juni

Het liefst kruip jij met een geliefde terug in bed

Red, Games, Hand, Illustration, Finger, Recreation, Coin, Gesture, Money,
Sandra de Kuiper

Glamours astroloog stelt iedere dag – gratis en voor niks – jouw horoscoop op. Benieuwd wat de sterren vandaag voor jou in petto hebben? Zoek je sterrenbeeld op en lees mee.

Ram
Jouw leventje komt even in een rustig vaarwater terecht zodat je zowel fysiek als geestelijk bij kunt tanken. Maak hier zo goed mogelijk gebruik van en pas je ritme aan.

Stier
De liefdesplaneet staat gunstig dus neem de tijd bijvoorbeeld vannacht, om je geliefde en jezelf in een extase te brengen, bemin elk deel van elkanders lichaam en wees Venus.

Tweelingen
Je kunt vandaag een beetje de neiging vertonen om te driftig te zijn. Je hebt niet zoveel geduld voor de mensen om je heen. Zorg dat je niet te kribbig op je geliefden gaat reageren.

Kreeft
Je voelt een brandend verlangen om met jouw lief een paar uur alleen te zijn. Samen dicht bij elkaar en alles intiem weer op een rijtje zetten met behulp van fijne gesprekken.

Leeuw
Je bent niet super energiek en daarom kun je je aandacht beter richten op leuke en gezellige dingen. Vermijd grote verantwoordelijkheden in de aankomende week.

Maagd
Het is een dag die je zelf in kleuren mag. Alle ingrediënten om er een mooie en fijne sfeer van te maken zijn er. Het enige dat jij moet doen is de kwast pakken en aan de slag gaan.

Weegschaal
Het is tijd voor jou om aan de anderen te laten zien wat je waard bent. Zet jezelf een poosje als numero één neer zodat je toekomt aan je eigen verlangens en ideeën.

Schorpioen
Het liefst kruip jij met je/een geliefde terug in bed en geef je ruimte aan het diep intense verlangen om samen te smelten tot één geest. Als er geen verplichtingen zijn doe dit dan.

Boogschutter
Jij kunt zoals dat heet last krijgen van voorjaarsvermoeidheid. Je hebt al veel pijlen afgeschoten en dat maakt dat je enigszins uitgeput bent geraakt. Zorg voor rust.

Steenbok
Ontspan je vandaag en zoek niet de drukte op maar ga met je/een geliefde een hartstochtelijk liefdesgevecht aan. Het helpt je alle spanningen van de afgelopen week te laten verdwijnen.

Waterman
Je kunt vandaag op het emotionele vlak een conflictje krijgen en dit komt mede doordat jij wat te fel in je bewoording kunt zijn. Wees hier alert op, dan vermijd je narigheid.

Vissen
Jouw buik zit vol hartstochtelijke vlinders die maar één vliegroute hebben en dat is direct naar het hart en lijf van jouw geliefde. Zorg dat je vanavond quality-time hebt met je geliefde.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Feel Good