Glamours daghoroscoop: maandag 3 juni

Je komt een persoon tegen die erg kritisch is op hoe je je gedraagt

horoscoop
Sandra de Kuiper

Glamours astroloog stelt iedere dag – gratis en voor niks – jouw horoscoop op. Benieuwd wat de sterren vandaag voor jou in petto hebben? Zoek je sterrenbeeld op en lees mee.

Ram
Ook al knagen de verplichtingen aan je, jij voelt de behoefte om er met iemand even lekker tussenuit te knijpen. Zorg dat je vanavond een leuke afspraak hebt met een gezellig type.

Stier
Als het in de liefde niet lukt dan is het goed om een minnaar te hebben want seksualiteit is essentieel voor jouw zelfvertrouwen. Zorg dat je een leuke stand-in hebt.

Tweelingen
Op de één of andere manier voel je je wat zwaarbelast. Er gebeuren dingen die jou ertoe dwingen om duidelijk te maken wat je wel of niet wilt. Ga voor je eigen mening staan.

Kreeft
Iemand roept bij jou iets op wat je eigenlijk het gevoel geeft dat je niet zo avontuurlijk ingesteld bent. Wat doe je met die gevoelens? Ga in ieder geval niet over je grenzen.

Leeuw
Je bent begaan met iemand dichtbij die emotioneel niet zo lekker in zijn vel zit. Jouw loyaliteit zou vanavond bij deze persoon moeten liggen. Help hem met jouw energie.

Maagd
Er is iemand in jouw omgeving die wat ouder is, maar die toch iets spannends bij jou oproept. Is het lust of bewondering? Als het goed is, is alleen de aandacht gewoon al leuk.

Weegschaal
Er kan iemand zijn die jou verwijt dat je hem niet aanvoelt, maar is dat jouw verantwoordelijkheid of die van jullie beiden? Neem niet automatisch de schuld op jouw schouders.

Schorpioen
Sms of app eens wat rond en kijk of je met iemand een leuk contact kunt leggen. Stel je niet te zakelijk op maar laat juist zien wie je bent. Wie weet dat je dan een leuk nieuw iemand treft.

Boogschutter
Waarschijnlijk voel je je op de één of andere manier geremd door iemand die appelleert aan jouw verantwoordelijkheidsgevoel, waarom? Misschien vindt deze jou te vrij.

Steenbok
Je komt een persoon tegen die erg kritisch is op hoe jij je gedraagt, is het oprecht of is het jaloezie? Laat het je niet persoonlijk raken, daar ben je te gevoelig voor.

Waterman
Je kunt plotseling hulp krijgen van iemand die al langer om je geeft en jou eigenlijk meer dan alleen maar aardig vindt. Wie weet wordt deze collega een leuke vriend.

Vissen
Met jouw vindingrijkheid weet je altijd wel weer nieuwe uitdagingen te bedenken. Dat levert soms wel spanningen op relationele vlak op. Jouw gevoelens zijn nu eenmaal sneller dan het vinden van de woorden.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Feel Good