Glamours daghoroscoop: dinsdag 4 juni

Er bestaat een goede kans dat je iemand tegenkomt die je super-irritant vindt

Horoscope
Sandra de Kuiper

Glamours astroloog stelt iedere dag – gratis en voor niks – jouw horoscoop op. Benieuwd wat de sterren vandaag voor jou in petto hebben? Zoek je sterrenbeeld op en lees mee.

Ram
Je kunt gebiologeerd raken door een ander, die precies het tegenovergestelde van jou is. Durf je onzekerheid te tonen, zodat er een opening ontstaat. Breng je gevoelens onder woorden.

Stier
Dit kan wel eens een lastige dag worden. Door miscommunicatie kan er tussen jou en de ander een behoorlijk vervelend sfeertje ontstaan. Ga dit uit de weg en lukt dit niet dan ‘Let it be’.

Tweelingen
Kennelijk zijn er verplichtingen wat, in jouw geval, betekent dat je nog een dag kalm aan moet doen. Zorg dat je energie overhoudt om een leuke avond te hebben en mentaal ruimte hebt om lekker te kunnen chillen.

Kreeft
Je voelt je vandaag heel vrouwelijk en alles wat je voelt, staat in het teken van hoe jij vindt dat een vrouw moet zijn. Doe vandaag alle dingen waar jij gelukkig van wordt.

Leeuw
Het is een goed moment om even wat gas terug te nemen. Zoek samen met iemand om wie je geeft de rust op, zodat je kunt relaxen. Het is goed om te reflecteren op waar je staat.

Maagd
Je kunt met iemand in contact komen uit jouw verleden en op de één of andere manier kun je hierdoor wat dichtklappen, waarom? Waar appelleert deze aan bij jou?

Weegschaal
Je kunt wat kritisch zijn vandaag. Die anderen moeten wel heel hard hun best doen om het jou naar de zin te kunnen maken. Soms is jouw hang naar pure harmonie te sterk.

Schorpioen
Er bestaat een goede kans dat je vanavond iemand tegenkomt die je super-irritant vindt, maar dat maakt die ander nou ook net weer zo leuk. Wat te doen?

Boogschutter
Er is iemand in je buurt, bijv. op je werk, die door zijn strengheid iets van spanning in je oproept. Het maakt jou op z'n minst rebels. Laat het van je af glijden.

Steenbok
Je voelt je zeer begaan met iemand. Het kost je geen enkele inspanning om die ander te verzorgen, je betrokkenheid is groot. Het is immers jouw kracht om echt te helpen.

Waterman
Je voelt je energiek en je hebt zin om het lekker druk te hebben met leuke dingen. Ga de stad in met vriendinnen, een kroegje pakken en het vooral heel gezellig hebben.

Vissen
Er is iemand in jouw omgeving die jij behoorlijk kunt ver-idealiseren. Wees reëel, is die persoon echt zo bijzonder of valt dat wel mee? Of is het je behoefte om te dagdromen.


This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Feel Good